Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha elmegyek 2 éjszakára ?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmegyek 2 éjszakára ? Párom folyamatosan azzal jön hogy csajozok, sőt olyan konkrétumokat tud amirol én nem :) Barátok meghívtak 1.5 napra ami 2 éjszaka lenne , és gondoltam nem mondom le a nyugalom érdekében hanem megyek.

Figyelt kérdés
Nagyon rosszat teszek ezzel ?
2022. máj. 9. 11:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A home office szerintem se minőségi idő. Azért, mert fizikailag ott vagy és tudsz válaszolni 1-2 kérdésre még nem tartalmas idő. Napi 22 órát vagytok otthon, maradék időben barátokkal találkozol, avagy elmész edzeni, azaz nincs semmi lakáson kívüli közös program ami szerintem érthető, hogy nem esik jól barátnődnek. Lefogadom, hogy az este úgy néz ki, hogy filmeztek, avagy te játszol, ő mobilozik, hétvégén pedig amikor volna kis szabadidő, lelépsz a barátokkal szórakozni, mert szükséged vagy új ingerekre.

Mi lenne, ha barátnőddel is szerveznél ilyen programot, új ingereket és nem csak az unalmas, otthonülés lenne? Fontos tartani a kapcsolatot a barátokkal, de ha már hozzájuk menekülsz, mert a kapcsolatod unalmas, ingerszegény, ott van bőven probléma.

Barátnőd valószínűleg így jelzett, hogy nem jó a kapcsolat és változásra van szükség. Hogyha erre úgy reagálsz, hogy neked "jár" a barátokkal való közös program, akkor halálra van ítélve a kapcsolat. Valószínűleg neki veled van igénye új ingerekre, nem igényli mások társaságát. Hogyha te másképp gondolkodsz a kapcsolatról, tessék leülni megbeszélni, hogy sok amit csinál és keressetek rá közösen megoldást! Szakítás is lehet opció, ha mást akartok és így nem vagytok boldogok a kapcsolatban!

2022. máj. 10. 06:55
 12/14 A kérdező kommentje:

Ez így van, sok közös program nincs.

A home office tényleg nem hasznos program, csak erre azért nem tértem ki, mert az én olvasatomban ha napi 3-4 órát dolgozom, 1 óra edzés és 1 óra társasági életet élek az 6 óra elfoglaltság.

Egy átlag ember 8 óra munka + 1 óra utazást vállal be az 9 óra.

Tehát jó esetben is 15 órát van otthon alvással együtt, kötelező beosztással én 18 óra szabadidővel rendelkezek szabad beosztással, (a reggel 9 és 10 közötti edzést is át tudom tenni a többi meg teljesen rugalmas, ha nincs kedvem 2 napig nem csinálok semmit majd pótolom) így én ezt szabadabbnak és többnek gondoltam. Annyira több hogy tegnap is szépen megfőztem, így is rengeteg időm maradt.

Persze érzem nem több, hiszen nem tudok igazán programokat szervezni, ebben nem vagyok profi. Barátokkal más, ők szeretik amit főzök, lehet velük nevetgélni, kirándulni, meg tudunk munkát is beszélni, vagy egy étterembe beülve nem zavarja őket ha a pincér úgy megy el mellettük hogy a szelét megérzik, egy teljesen más közeg.

2022. máj. 10. 07:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

11-es minden szava👌

Az alapján ahogy te írsz kérdező, eléggé úgy hallom, hogy a kapcsolatotokkal baj van. Az én elképzelésem szerint a társadnak a barátodnak is lennie kell, nem csak a,, párodnak". A közös főzés, beszélgetés, viccelődés stb szerves részét kell hogy képezze a kapcsolatnak is. Nekem kicsit ezért fura, amikor a barátok külön kategóriát jelent, akikhez menekülni kell, akiknél fel lehet lélegezni,mert egy jó kapcsolat az egyben jó barátság is. De én úgy érzem nem vagytok közös hullámhosszon a barátnőddel

2022. máj. 10. 09:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Mit ad neked a párkapcsolatod? Miért,, éri meg" benne lenned, ha a barátaid típusú emberek a te közeged? (ezt most nem bunkó módon kérdezem, remélem nem hangzik úgy)
2022. máj. 10. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!