Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt meg kell beszélni? El...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt meg kell beszélni? El tudnátok neki felejteni?

Figyelt kérdés

Párom tegnap olyan helyen járt hogy házi pálinkával kínáltak. Elfogadta. Nem is egyet.

Estére olyan állapotba esett haza 9 körül hogy menni nem bírtam. Én amikor meglatta olyan csalódottságot, kiabramdultsagot ereztemelmondani nem tudom.

Félek hogy emiatt kiszeretek belőle.

4 éve vagyunk együtt és van 1 lassan 1 éves fiunk.

Ti párotok iszik?

2022. máj. 7. 08:01
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
85%
A kérdező tényleg zakkant. Viszont attól hogy a gyerek köztük alszik még lehet szex. Nem csak abba az egy ágyba lehet ám csinálni emberek. Kis fantáziával mindent meg lehet oldani. Mondjuk amilyen begyöpösödött a kérdező sztem náluk tényleg nincs szex
2022. máj. 7. 11:46
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!