Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt meg kell beszélni? El...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt meg kell beszélni? El tudnátok neki felejteni?

Figyelt kérdés

Párom tegnap olyan helyen járt hogy házi pálinkával kínáltak. Elfogadta. Nem is egyet.

Estére olyan állapotba esett haza 9 körül hogy menni nem bírtam. Én amikor meglatta olyan csalódottságot, kiabramdultsagot ereztemelmondani nem tudom.

Félek hogy emiatt kiszeretek belőle.

4 éve vagyunk együtt és van 1 lassan 1 éves fiunk.

Ti párotok iszik?

2022. máj. 7. 08:01
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is alkoholistak voltak a szuleim es szakitottam is mar az alkohol miatt. De ezt hihetetlenul tulreagalod es en inkabb attol felnek a helyedben, hogy a parod abrandul ki beloled amiert ilyen merev, savanyu ormester vagy.

En a helyedben rohogtem volna reggel egyet, adtam volna egy kavet, egy pohar vizet meg egy fajdalomcsillapotot, amihez megjegyzeskent hozzatettem volna, hogy remelem, hogy minel hamarabb rendbe fog jonni, mert delutan negykor bevasarlas.

De ha azt latom, hogy haldoklik meg delutan is, akkor nem zargatom. Nem a vilag vege egy bevasarlas elmaradasa.

2022. máj. 7. 09:23
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

30!

Menj el egy negyedikhez is, mert ugy latszik nem használt az első 3. Ha egyáltalán tényleg voltál.

En képzeld az elsővel feltudtam ezt dolgozni.

Vagy tegyél magadban rendet, mert ez eleg abnormális...

2022. máj. 7. 09:29
 33/41 anonim ***** válasza:
17%

Jó helyen kérdezed ezt. Az 1 millió alkoholista országában.

Érdekes, én egy csomó embert nem láttam olyan részegen soha, hogy menni sem tudott volna. Én sem bírom a piás embereket, az ilyen részegektől meg undorodom.

2022. máj. 7. 09:31
 34/41 anonim ***** válasza:
19%

"aki mellett 4 év alatt 1x nem tudja jól érezni magát,"

Mi köze a piának ahhoz, hogy jól érzed magad? Szánalom.

2022. máj. 7. 09:33
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát olvasva a kommenteket, ezek szerint mi egy kicsit lazábbak vagyunk. 😄 Nincs minden hétvégén bebaszás, de ha évente 1x-2x valamelyikünk többet iszik, nincs veszekedés vagy vita ebből. Valahogy ki kell ereszteni a gőzt. Szerintem 4 évenként 1x piálás bőven belefér. Mi úgy egyeztünk meg, hogy egyszerre sose piálunk be. Vagy a férjem, vagy én. Mindkettőnkkel volt olyan, hogy többet ittunk a kelleténél, olyankor a másik viszi haza, vigyáz rá, józanítja. Ennyi. Nyilván ez nem minden hétvégén fordul elő. Én most kisbabát várok, egy jó ideje nem is ittam alkoholt semmilyen formában és a szoptatás miatt nem is fogok. A férjem pedig tavaly nyáron volt utoljára részeg a haverokkal, max akkor fog berúgni legközelebb, ha megszületik a baba. Tudjátok, tejfajasztó. Ha ilyen előfordul kap egy vedret, ha hányingere van, kap egy üveg vizet, oszt aludjon. Egyébként néha szokott pálinkázni (ő az a fajta, aki órákig nyalogat egy feles páleszt) vagy éppen a haverokkal játszik hétvégén a Call of dutyval és közben whiskey kólázik, de ez is néha van. Amíg nem állandó, habitus jelleggel iszik, addig szerintem ennek nincs relevanciája. Terhesség előtt néha én is kevertem egy vodka narancsot vagy egy bloody maryt ha hosszú volt a hét. Na és ebben mi van? Semmi. Ne feszengjetek már ennyire. Valamikor jól esik lazítani egyet, leülni a barátokkal, dumálni és koktélozni, sörözni egyet. 😄 Ha pedig ennyire ki vagy akadva, akkor valóban érdemes felkeresni egy pszichológust, aki segít a traumák feldolgozásában. Attól, mert az urad 1x bepálinkázott, nem lesz egy büzlő feleségverő alkoholista.
2022. máj. 7. 09:51
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

4év után egyszer többet iszik a kelleténél? És? Ha heti/napi szinten lenne így akkor jogosan lenne vele problémád. Igaz a mondás ha az embernek nincs problémája akkor csinál magának. Edd meg amit főztél.

F

2022. máj. 7. 09:54
 37/41 Mathus ***** válasza:
79%
a kérdésre: de az hogy a gyerek egy éve köztetek alszik, az meg oké (szex meg gondolom nuku, de azt a férjednek meg el kell fogadni, punktum). imádom a kinyilatkoztató embereket, szerencsétlen fickót sajnálom, milyen lesz ez a nő még később, ha most ilyen?
2022. máj. 7. 09:56
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Hol vagy kérdező??
2022. máj. 7. 10:10
 39/41 anonim ***** válasza:
12%
Nálunk is köztünk alszik a gyerek és van szex. Woá!!!444 :O
2022. máj. 7. 10:12
 40/41 anonim ***** válasza:
75%
39: szendvics? 😱
2022. máj. 7. 10:19
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!