Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez sok-kevés segítség gyerek mellett?

Figyelt kérdés

Otthonról dolgozom, a kisgyerekünk otthon van az anyjával (velünk) aki gyesen van. Átlagos napunk:

- Reggel a feleségem rendezi a gyereket ébredés után, hogy rendbe hozzam magamat, egyek stb. (Munkatársak is szoktak iratokkal beugrani, ezért nem lehetek otthoniasan, ki kell öltöznöm)

- Minden délelött tartok 1 óra “illegális” munkaszünetet, hogy elvigyem a gyereket a játszóra, sétálni, ki az udvarra (fönököm nem sejti)

- Ebédkor én etetem, a feleségem altatja

- Ébredése után újabb 1 órát “veszek ki” a munkaidömböl, amit az ebédszünetemböl veszek le, hogy játszak vele, kivigyem

- Munkaidöm után a feleségem elmegy pihenni 1-2 órát, így onnantól én vagyok a gyerekkel. Ilyenkor játszunk, illetve TV-t nézhet

- 7 órakor én fürdeti

- 7:30-kor a feleségem eteti

- 8 órakor a feleségem altatja egyik nap, a másik nap én

- Éjszaka mindketten felkelünk hozzá és közösen altatjuk, etetjük

Természetesen napi többször pelenkázok, stb.

Házimunkáim: porszívózás, felmosás, mosogatógép ki-be rakodása, fünyírás, kerti munkák.

Feleségem bármikor elmehetne barátnözni, de nem megy sehova, mert nincs jóban senkivel! Az anyjához eljár a gyerekkel néha, de akkor az a baj, hogy én nem megyek (hétköznap munkaidöben) illetve néha elmegy egyedül a testvéréhez ahol meghallgatja hol voltak nyaralni a babysitterrel meg hogy mikor jön a kertész és a takarítónö.

A feleségem szerint egy nagy nulla amit csinálok, nem ér semmit, egy szar apa vagyok, mintha nem is lennék. Ö magát egy egyedülálló anyának tartja! Aki mindent egyedül csinál, magára hagyva! Panaszkodik fünek-fának.

Anyám valójában mondhatta volna magáról, hogy egyedül nevel, apám egyszer sem(!) pelenkázott minket, soha nem játszott velünk, soha nem vigyázott ránk, házi munkát sohase végzett! Elmondása szerint ö a pénzt kereste, ez volt a feladata. Anyánk is dolgozott, úgy nevelt fel 3 gyereket.

Feleségem elmondásai szerint más apa sokkal többet tesz, minden feladat felét átvállalja munka mellett mert ez a normális. Nem tudom hogyan csinálhatják vajon …

Úgy érzem a feleségem szinte kényszerböl van a gyerekkel és nem is akarta ezt az egészet valójában. Más anya szerintem valóban reggel 6-tól délután 6-ig tök egyedül van a kisgyerekével otthon. Az apa max utána kapcsolódik be a fürdetésre, játékra. Több haverok is ezt meséli és a feleségük istenként néz rájuk, hogy fürdetnek. Másoknak is áradoznak róluk. Vicces sztori, hogy a játszótéren azt hiszik, hogy én egy egyedülálló megözvegyült apa vagyok mert minden nap látnak lent a gyerekkel munkaidöben délelött és délután is :D

2022. máj. 5. 21:45
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
68%
Miért kell napi négy órában bébyszitter,ha gyes-en van?Megkérdezted tőle?
2022. máj. 5. 23:07
 22/32 anonim ***** válasza:
12%
Na legyél boldog, tisztára szoptak.
2022. máj. 5. 23:43
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, igenis menj vissza dolgozni, aztán meglátod mit lép! (Semmit) Nem fog elmenni dolgozni!
2022. máj. 6. 07:48
 24/32 anonim ***** válasza:
87%
Az én ferjem soha nem viszi le a gyereket egyedül. Ho-ból dolgozik ő is. Pár percre besegít, ha nagyon elúszok, de órakig semmiképp. Én nem is engedném, hogy kockáztassa, hogy kirúgják. Szerintem ezeket az extra 1 órákat hagyd most már el, munka után legyél a gyerekkel, pihenjen akkor a feleséged. Akkor is pont ugyanígy fog panaszkodni.
2022. máj. 6. 08:09
 25/32 anonim ***** válasza:
74%

Összetehetné a párod a két kezét hogy ilyen férje van...

Én nő vagyok van egy 5 éves gyerköcünk... Az én párom elmegy reggel 6-tól dolgozni délután 5-ig... Haza jön szó szerint semmit nem csinál pedig énis dolgozom minden nap 8 órát fél 5 kor hazaérek a gyerköcel és még fözök mosok takaritok egyedül hétvégén segit annyit hogy összaporszivóz...

Nem baszogatom tudom hogy sokat dolgozik énis de egyedül megcsinálom..

Ugyhogy a feleséged csak ne panaszkodjon

2022. máj. 6. 09:51
 26/32 anonim ***** válasza:
74%
Jézusom. Az én volt férjem ötöd ennyit csinált volna, össze tettem volna a kezem. Az ex szó szerint semmit nem csinált otthon munka után. A gyerekkel sem igazán foglalkozott, nem fürdette, nem pelusozta, nem kelt fel hozzá, nem játszott vele. Hál istennek már csak az exférjem
2022. máj. 6. 10:00
 27/32 A kérdező kommentje:

Köszi a kommenteket, de sajnos a feleségem véleménye nem változik. Megmutattam neki ezt, persze veszekedés lett. Szerinte az anyaság dupla munka, fárasztóbb mint a munkahely és igenis felesben kell csinálni. A 14 órából amit fennt van a gyerek, 7-nek telibe az enyémnek kéne lennie. Vagy legyen az, hogy ö péntek este elmegy és vasárnap este hazajön mert úgy lesz egál és akkor “húzzak csak vissza az irodába hétközben”. Csak nem tudom hogyan lennék munkaidö mellett 7 órát a gyerekkel? Így is napi 5-6 óra megvan naponta (inkább az 5 felé tendál). Egyszerüen nem tudok! Ha bejárnék dolgozni, ennyit se tudnék vele lenni, csak napi 2 órát max. Nem tudom mi lenne akkor, válás?

Sajnos a környezetemben csak azt látom, hogy ennél többet senki sincs a gyerekével! Vannak munkatársaim akik munka után kondiba és vagy sörözni járnak. A legtöbb fürdetésre megy haza, sokan amikor elalszik a gyerek még elmennek otthonról.

Nem akarok magamból höst vagy mártírt csinálni, de annyira dühítö, hogy mindenkinek azt mondja, hogy én SEMMIT sem segítek és egyedül neveli a gyereket …. Már mondtam neki, hogy ha így folytatja akkor megnézheti majd milyen is az!

2022. máj. 6. 10:13
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeret és kötekedik, keresi benned a hibát. Nyilvánvaló, hogy hétközben abszolút túlteljesíted az átlagot, a munkád rovására is tehermentesíted őt, de ez sem jó?? Dobálózhat az egyenlő idővel majd akkor, ha ő is visszamegy dolgozni, akkor jogos is lesz. De amíg ő állítólag a gyerek miatt van otthon, addig igenis ebből neki kell többet vállalnia, egészen egyszerűen azért, mert te DOLGOZOL, és emiatt ha akarnál se tudnál többet vállalni. Írom mindenzt nőként.
2022. máj. 6. 10:21
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Baszus 25 válaszóló vagyok miért lettem lepontozva?

Amugy csak a szája van a feleségednek álj a sarkadra és menj vissza az irodába dolgozni ugyse fog lelépni akkor majd megtudja milydn segitség voltál...

2022. máj. 6. 10:29
 30/32 anonim ***** válasza:
65%
Azért vagy balek, mert férfiként tűröd ezt a csicskáztatást és viselkedést tőle. Csapj már az asztalra, vazze. Válj el, aztán mehet a p*csába...a tököm akarna ilyen nővel, ilyen környezetben élni...
2022. máj. 6. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!