Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz anya lennél, nem nevelsz. Ne aggódj, nem fürdök nálad. Nem vagy őszinte mit csináltál 1 órán keresztül? Miért vagy flegma, miért nem beszélsz normálisan. Ezt kb 10 percen belül kaptam. Szeret az ilyen?
Szerinte semmi tekintél,em gyerekek előtt, nem nevelek stb.
Nem fizet a rezsibe, mert nem kérek, ezért azt feltételezi rólam nekem fáj az, ha nálam tusol.
Ha 1 orán át mostam teregettem meg semmi egyéb, azt hiszi valamit titkolok mert ezek a dolgok 5 perc. És akkor szerinte hazudok.
Mindezek után és alatt is megbántva érzem magam, illetve ezek rosszul esnek. Elcsuklik a hangom, kedvtelen leszek, vagy flegma.
De mindig azt várja el, hogy 1 perc múlva én már vigyorogva mosolyogva beszélgessek ilyenek után. Ha elmerném mondani hogy rosszul esnek a fentiek, abbol veszekedés lenne, igy ezt nem teszem. Azaz nem tudom magam megvédeni, de őszintén szólva már nem is akarom. Gondoljon, amit akar.
Arról akar biztosítani ilyenek után hogy de ő minden ellenére szeret.
Ehhez megint kötelező jópofát vágnom és enisszeretlektéged-eznem kedves hanggal.
A kérdés nem az hogy szakitsak e.
Hanem őszintén: Egy ilyen ember az szereti a másikat, csak kritikus? Szól bármi is mellette?
Egyetlen érv van mellette?
Menekülj.
Apám is ilyen, mondanom sem kell, hogy közelről sem voltunk egy boldog család.
Ez minden csak nem kapcsolat, akkor sem lesz az ha fejre állsz…
Ui;. Ettől tényleg csak jobbak vannak!
Tipikus bántalmazó. Felsorolja az összes vélt és valós hibád, majd kegyesen közli, hogy ő ennek ellenére szeret. Magyarán, légy hálás, hogy van neked, másnak úgyse kellenél.
Az ember eljut arra a szintre egy idő után, hogy a puszta létezésért is elnézést kér, és még mélyebbre süllyed a bántalmazásban.
Nincs mellette érv, csak ellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!