Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri még ezért a kapcsolatért küzdeni?
Adott egy 4 éves kapcsolat. A párom az elején más nőkkel beszélgetett, lájkolgatott, jelölgetett. Ezeket sikerült letisztázni, befejeznie és a kapcsolatunk ezután jó volt. Azonban az utóbbi időben megint jelölgetett lányokat és hiába mondtam neki, hogy ez nekem nem fér bele, ugyanúgy folytatta csak ritkábban és kevesebbet. Számomra ez megalázó.
Rajtakaptam, hogy kisebb dolgokban füllent. Hogyha tudja, hogy haragudni fogok valamiért akkor inkább letagadja, elhallgatja, mint hogy közös nevezőre jussunk. A problémáinkat sem velem beszéli meg, sokszor inkább a családjával, barátaival. Mindig mindenért az apukáját és egy barátját hívja, össze vannak nőve. Úgy érzem, hogy nagyon szeretem de az utóbbi időben annyira sok sérelmet okozott, hogy sosem lesz már a kapcsolatunk ugyan olyan, mint azelőtt. Ezzel, hogy a szemembe hazudott pitiáner dolgokban és lányokat jelölgetett elvesztettem a bizalmam. Megéri ebben a kapcsolatban maradni, vagy ideje továbblépni? Volt már valaki hasonló helyzetben? Szeretem, de őrlődöm hogy ha együtt maradunk minden ugyan ilyen lesz vagy fel fognak jönni korábbi sérelmek.
Szerintem nem.
Bunkóság, bizalomvesztés...
Szia! Jesszus mintha magamat olvastam volna hirtelen!
4 ev szintén! Azt mondta nekem hogy ezzel hogy nem jelölgethet meg lájkolgathat stb nem önmaga és nem fogja magát feladni, mert az nem önmaga. Azt mondta hogyha ilyen pitiáner dolog nem tetszik ami csak poén neki akkor pakoljam össze a cuccait azonnal…
Ez epp tegnap volt! Én is alázva érzem magam ezektől a dolgoktól. Azt gondolom ez a más értékrendből adódik. Csak nem értem hogy neki ha ez ilyen piti akkor miért nem ő hag fel ezekkel a dolgokkal!? Miért olyan fontos az neki?
Kevesebb energia lenne nem csinálni semmit, mint belikeolni egy képet. Neki ennyit sem érsz meg neki, meg ez a kapcsolat sem.
Akkor van értelme “küzdeni” egy kapcsolatert, ha mind két fel akar és tud tenni érte. Nála egyik sem áll fenn.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
#4 nyugodtan írj rám, ha szeretnéd valakivel megbeszélni, aki átérzi!
#5 most próbál változni, változtatni de nem tudok hirtelen hinni neki hiszen régen is kérés után befejezte, majd 1 hónappal később folytatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!