Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szeretem a piásokat ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretem a piásokat ez kizáró ok nálam párkapcsolatában akkor én válogatós vagyok szerintetek? Még dohanyzás is kizáró ok!

Figyelt kérdés
2022. máj. 2. 17:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Én soha nem cigiztem és kb. 4 éve már nem is iszom alkoholt saját döntésből egyáltalán soha. Léteznek ilyen emberek, csak meg kell találni egymást.
2022. máj. 2. 17:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem gond, igényességre törekedsz egy szinte, ami érthető.

Én sem szeretem ezen tevékenységeket.

2022. máj. 2. 17:48
 3/11 anonim ***** válasza:
69%

Piálás önpusztító és gyakran erőszakhoz vezet. Ki akarna ilyen embert? Dohányzás egy fokkal jobb, de ezt is megértem.

Ettől nem vagy válogatós.

2022. máj. 2. 17:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt a legtöbben nem szeretik, ha minden másnap szarkészre issza magát a másik fél a sarki kocsmában. De ha alkalmanként sem fér bele az alkohol, akkor igen, nehéz dolgod lesz. Szerintem cigit egyre kevesebben szívnak, legalábbis hagyományos értelmében. Nekem is kizáró ok a cigi, de iqos, ecigi nem zavar, legtöbben ezeken élnek most már.
2022. máj. 2. 17:53
 5/11 anonim ***** válasza:
68%
Hagyjátok már ezt a hülyeséget. Nem kell minden suttyóval összejönni. Ezt a "válogatós" szót is úgy használják egyesek, mint valami szitok szót. Kicsit is igényes ember nem jön össze mindenféle lumpen alakkal.
2022. máj. 2. 18:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Nálam is mindkettő kizáró ok volt ismerkedésnél. Volt olyan párom, aki dohányzott és szó szerint hányingerem volt, valahányszor közel hajolt hozzám, akkor megfogadtam, hogy ezt nem viselem el.
2022. máj. 2. 18:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem is retek büdös szaga van annak aki dohányzik, szóval megértelek. De lehet, hogy egy dohányost ez nem zavarná. Annyi ember annyi féle ízléses elvárás. Azt csináld ami neked jó .
2022. máj. 2. 19:01
 8/11 anonim ***** válasza:

És akkor mi van, ha válogatós vagy? Nem kell mindenkinek megfelelni.

Akkor én is válogatós vagyok, mert nálam is mindkettő kizáró ok, ráadásul már 40-es korosztály vagyok. N

2022. máj. 2. 19:28
 9/11 anonim ***** válasza:
És akkor mi van, ha 40 felett vagy? 60 felett sem kell összejönni piás, bagós emberrel, ha téged taszít.
2022. máj. 2. 21:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálam is kizáró ok mindkettő, nem vagy egyedül. :D
2022. máj. 2. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!