Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább egy ilyen átverés után, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Lassan 1 éve vagyunk együtt, ő egy megyekszékhelyen él, én a fővárosban, tehát elég sokat kell utazzunk a találkozóinkhoz. Úgy éreztem, hogy itt az ideje annak, hogy összeköltözzünk, vegyünk egy közös házat az agglomerációban. Néztem hasonló állapotú lakáshirdetéseket, kikalkuláltam, hogy nagyságrendileg mennyiért tudjuk eladni a lakásainkat, arra jutottam, hogy az övét 35M-ért, az enyémet 50M-ért. A befolyó összegből tudnánk venni egy 65-70M Ft-os házat. Teljesen fellelkesültem, beszéltem neki is erről, közösen elkezdtünk házakat nézni, 3-at meg is néztünk személyesen. Ő is mondta, hogy milyen szuper lesz végre összeköltözni. Megbeszéltük, hogy melyik ház tetszett a legjobban, melyikben mi nem tetszett annyira, már ott tartottunk, hogy számoljunk az anyagiakkal. Erre kibökte, hogy 15 éve (!!!) valójában ugyanabban albérletben él, nem az övé az a lakás, ahol lakik. Korábban ezt sosem említette, teljesen tanácstalan vagyok, hogy mi legyen, így az én lakásom eladásából nem lenne elég pénzünk, hogy vegyünk egy házat, hitelt, csokot biztosan nem veszünk fel, neki meg nincs a megtakarítási számláján jópár millió Ft.
2022. máj. 1. 13:44
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
67%
Én nem folytatnám vele.
2022. máj. 1. 14:17
 12/33 anonim ***** válasza:
65%
Magas beosztás, diploma? Nem lehet, hogy ezt is csak hazudta?
2022. máj. 1. 14:18
 13/33 anonim ***** válasza:
68%
Ha ebben hazudott, akkor miben még? Meghallgatnám, miért tette és annak fényében döntenék, hogyan tovább.
2022. máj. 1. 14:19
 14/33 anonim ***** válasza:
97%
Valószínűleg szégyellte és halogatta. Érthető ez is persze némi empátiával, na de aki ennyire konfliktuskerülő, hogy inkább hazudik vagy csak hallgat, attól később is mire lehet számítani... Egyébként egy év után biztos nem vennék közös házat valakivel (pláne nem CSOK-ot...), a legtöbb kapcsolatban ilyen 1-2 év környékén múlik el a rózsaszín köd és borulnak ki a csontvázak a szekrényből. Úgyhogy örülj neki, hogy a fő vagyontárgyadat nem raktad be vele a közösbe. Na meg ha legközelebb összeköltöznél valakivel, inkább legyen egy olcsóbb főpróba, nem kell rögtön mindent egy lapra feltéve közös házat venni, mert lakva megint csak egy csomó minden előjöhet.
2022. máj. 1. 14:22
 15/33 anonim ***** válasza:
97%

Bocs, de ebben a sztoriban nem is tudom eldönteni, melyikőtök a hülyébb:D

Te, aki egy egy éves kapcsolatban közös tulajdonban gondolkodik úgy, hogy egy percet nem laktatok még együtt. Ráadásul egy év alatt olyan témák sem merültek fel ezek szerint köztetek, mint hogy ki miben lakik és mennyi megtakarítása van...

A srác meg elmegy házat nézni úgy, hogy közben "elfelejti" elmondani, hogy neki nincs is mit eladni?

Szép pár vagytok:D

2022. máj. 1. 14:26
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Alapból hülyeség ennyi idő után közöset venni. Vegyél te hitelből, jobb is, ha neki köze nincs hozzá.
2022. máj. 1. 14:32
 17/33 A kérdező kommentje:
Hitelt, csokot biztosan nem veszek fel, ezt írtam is. Sokszor vagyunk egymásnál, általában hétvégente, illetve hétköznap is, ha megoldható heti 1-2 nap home office valamelyikünknek, tehát az egy percet sem laktatok együtt nem állja meg a helyét. Az, hogy valamelyikünkhöz költözzünk azért nem jó, mert mindkettőnk lakása kicsi, egyszobás, nincs hely a másiknak elvonulni mondjuk 1-2 órára, ezt már megtapasztaltuk. Albérletbe nem szívesen költöznék a mostani viszonyok mellett, mindneképp azt szeretném, hogy fele-fele tulajdoni hányaddal vegyünk házat.
2022. máj. 1. 14:34
 18/33 anonim ***** válasza:
78%
17: hát akkor vegyetek, mi tart vissza?
2022. máj. 1. 14:36
 19/33 anonim ***** válasza:
96%
Neked hogy nem tűnt fel egy év alatt sem ez, ha voltál nála? Nagyon ügyesen meg tujda magát játszani, ha sosem került ez elő. Ha te egy ilyen hazugság után még akarsz tőle valamit, pláne hogy azóta is csak terel, akkor neked is csak gratulál lehet.
2022. máj. 1. 14:45
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig ha kiadod a lakásod, akkor az agglomerációban lehet, hogy közel ugyanannyiból tudsz bérelni nagyobbat, de azt ráadásul még ugye kettéosztjátok. Akár nagyobb lakást is nézhettek ház helyett, az mindig jóval olcsóbb olyan helyeken, ahol mindenki házat akar. Míg ha eladsz-veszel, azért annak a hitelen túl is vannak költségei (illeték, felújítás...). Egy főpróbának ez pl. teljesen biztonságos jó megoldás lehet, amiből neked még bevételed is lehet, amit félretehetsz egy saját házra... Szóval ezzel csak jól járnál, ha ügyes vagy és nem kerülsz függésbe se egy elég esélyesen hazug kapcsolatban, bár megértem azt is, ha szereted (őt vagy a terveidet) és most kimagyarázod.
2022. máj. 1. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!