Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beszélnél vele erről, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélnél vele erről, vagy nem firtatnád?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel már fél éve együtt vagyunk. Tudni kell, hogy albérletben lakik, ami eredetileg egylégterű volt, viszont gipszkartonfalakkal többszobássá alakították. Szóval minden áthallatszik, emiatt ott nem is tudunk igazán szeretkezni, bár volt már rá példa nem egyszer.

Elvittem vacsorázni, majd felmentünk hozzá (azért hozzá, mert én másik városban lakom), ahol én orálisan kielégítettem. Sosem várok el semmit, de rosszul esett, hogy én semmit nem kaptam. Nem szokott gond lenni ezzel, ez talán a 3. ilyen eset a teljes kapcsolatunk alatt, nem is azért okoztam örömet neki, mert elvárnék valamit cserébe, mégis rosszul esik. Főleg úgy, hogy tudja, hogy sokkal nagyobb a szexuális étvágyam, mint neki, sokkal többet igényelek. Mégsem ért hozzám.

Más baj egyébként nincs, összebújtunk, romantikáztunk, stb.

2022. ápr. 29. 18:17
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
29 folyt:Igen, én valószínűleg görcsösen vártam a viszonzást. Sérelmeztem, amikor már elég bátor voltam hozzá, hogy nem viszonozta, ami nem esett jól (nem az elsőnél jeleztem, ez sok idő volt, mire összeszedtem magam). Ő meg azt sérelmezte, hogy én jeleztem. Vagy hogy viszonzást várok. Vagy hogy "elvárok". Te hogy oldottad volna ezt meg? Utolsó.
2022. máj. 1. 17:25
 32/32 anonim ***** válasza:
Mindenképpen szóltam volna neki én is, teljesen egyetértek veled. Viszont biztos nem tudtam volna vele együtt lenni miután ő sérelmezi amikor én jelzem az igényeimet. Akkor lehet csapatként együttműködni, ha figyelemmel vagyunk egymás igényeire, kéréseire. De ha letojja, sőt még meg is sértődik, akkor az nekem nem pálya. Ennél csak nehezebb dolgokkal kell egy kapcsolatban megküzdeni.
2022. máj. 1. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!