Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beszélnél vele erről, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélnél vele erről, vagy nem firtatnád?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel már fél éve együtt vagyunk. Tudni kell, hogy albérletben lakik, ami eredetileg egylégterű volt, viszont gipszkartonfalakkal többszobássá alakították. Szóval minden áthallatszik, emiatt ott nem is tudunk igazán szeretkezni, bár volt már rá példa nem egyszer.

Elvittem vacsorázni, majd felmentünk hozzá (azért hozzá, mert én másik városban lakom), ahol én orálisan kielégítettem. Sosem várok el semmit, de rosszul esett, hogy én semmit nem kaptam. Nem szokott gond lenni ezzel, ez talán a 3. ilyen eset a teljes kapcsolatunk alatt, nem is azért okoztam örömet neki, mert elvárnék valamit cserébe, mégis rosszul esik. Főleg úgy, hogy tudja, hogy sokkal nagyobb a szexuális étvágyam, mint neki, sokkal többet igényelek. Mégsem ért hozzám.

Más baj egyébként nincs, összebújtunk, romantikáztunk, stb.

2022. ápr. 29. 18:17
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
89%
Azt írod, hogy nem vársz cserébe semmit szívesen adod, de aztán sopánkodsz, hogy jajj de mégis rosszul esett. Ez nem önzetlen, nem azért adtad, hogy kényeztesd, hanem mert te is elvártad cserébe. Az meg, hogy számon tartod hány ilyen eset volt... Kicsinyes és nevetséges. Te most üzleti kapcsolatban vagy igazából, vagy mi ez a méricske?
2022. ápr. 30. 10:07
 22/32 A kérdező kommentje:
Kezdem már érteni, hogy nektek miért nem viszonozzák azt a sok sz*opást :D Hogy lehet ennyire együgyűnek lenni?
2022. ápr. 30. 10:57
 23/32 anonim ***** válasza:
87%
Mindenki hulye rajtad kivul. Tudjuk.
2022. ápr. 30. 13:30
 24/32 A kérdező kommentje:
Itt mindenki azt hangoztatja, hogy csak akkor eshet rosszul, ha elvártam cserébe. Ezzel a buta analógiával élve ha te ráköszönsz valakire, de ő nem köszön vissza neked, akkor nem eshet ez rosszul, elvégre te nem azért köszöntél, mert elvártad cserébe a visszaköszönést.
2022. ápr. 30. 13:41
 25/32 anonim ***** válasza:
68%

De most komolyan belehaltal?

Ennyire osztonleny vagy hogy ezen vagy kiegve azota is?

Menj azt verd ki magadnak.

A pasik komolyan annyira allatok neha hogy el sem hiszem.

2022. ápr. 30. 13:45
 26/32 A kérdező kommentje:
Én nem ezen vagyok kiégve, csak arcon csap a valóság, hogy 1-2 ember funkcionális analfabéta (= elolvasod amit írok, de képtelen vagy értelmezni).
2022. ápr. 30. 13:49
 27/32 anonim ***** válasza:
26%
jól van pistike. ha nem tetszik a válasz, amit kaphatsz idegen emnerektől, akkor ne tedd fel a kérdést. beszéld meg a hasonló színvonalú haverkákkal, ott biztosan megmondták volna neked, hogy deee sz*pnia kellett vola, micsoda ribizli
2022. ápr. 30. 14:32
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

"Nem hagyja, mert hangos. Ezért jellemeztem, hogy mik voltak a körülmények."

Így teljesen érthető és lelombozó. Próbáljatok más helyszínt találni.

2022. ápr. 30. 15:55
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Többen azt hánytorgatják fel a kérdezőnek, hogy "mert te férfiként elvárod", "jaj, te férfiként milyen vagy", "bezzeg ha egy nő" stb. Én nőként panaszkodom nagyon hasonlóról (ezen az oldalon is írtam már ki kérdést). A párom nem elégített ki, mikor én igen, egyszer, háromszor, akárhányszor. Számít, ki milyen neműként írja ki a kérdést ezzel a panasszal? Szerintem nem, mert én pont az ellenkező nem képviselőjeként. Szívesen olvasnék további válaszokat is. Én is sérelmeztem ezt annak idején, és a párommal volt is ebből feszültség, hogy én most akkor elvárok, csak akkor jó valami, ha pont egyenlőre hozzuk ki? Én meg már nem tudom, egészen elbizonytalanodtam.
2022. máj. 1. 11:05
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a jó kapcsolat, ahol elvárások nélkül teszed meg a másiknak, ő meg van annyira intelligens, hogy viszonozza, mert tudja, hogy neked is jól esik. Na már most, mindenkinek van olyan, hogy jól esik neki, ha csak őt kényeztetik, nem kell görcsösen viszonozni. Viszont! Ez csak úgy működik, ha nem tolódik el valamelyik irányba. Ha mindig csak az egyik ad, az nem ok. De az se legyen már kötelező, hogy mindenképpen görcsösen kötelezően viszonozni kell
2022. máj. 1. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!