Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beszélnél vele erről, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélnél vele erről, vagy nem firtatnád?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel már fél éve együtt vagyunk. Tudni kell, hogy albérletben lakik, ami eredetileg egylégterű volt, viszont gipszkartonfalakkal többszobássá alakították. Szóval minden áthallatszik, emiatt ott nem is tudunk igazán szeretkezni, bár volt már rá példa nem egyszer.

Elvittem vacsorázni, majd felmentünk hozzá (azért hozzá, mert én másik városban lakom), ahol én orálisan kielégítettem. Sosem várok el semmit, de rosszul esett, hogy én semmit nem kaptam. Nem szokott gond lenni ezzel, ez talán a 3. ilyen eset a teljes kapcsolatunk alatt, nem is azért okoztam örömet neki, mert elvárnék valamit cserébe, mégis rosszul esik. Főleg úgy, hogy tudja, hogy sokkal nagyobb a szexuális étvágyam, mint neki, sokkal többet igényelek. Mégsem ért hozzám.

Más baj egyébként nincs, összebújtunk, romantikáztunk, stb.

2022. ápr. 29. 18:17
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szetinten ne firtasd, ha továbbra is több alkalommal előfordul akkor beszélnék vele.
2022. ápr. 29. 18:24
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, bocsi félre ment
2022. ápr. 29. 18:25
 3/32 anonim ***** válasza:
65%
Szegény fiú... Az alap, hogy a nő szopjon viszonzatlanul, de ha ez egy pasival történik, nem tud napirendre térni.
2022. ápr. 29. 18:26
 4/32 anonim ***** válasza:
88%

"Más baj egyébként nincs, összebújtunk, romantikáztunk, stb."

Akkor mégis nálad van a bibi, te tekintesz üzletként a szerelmeskedésre.

Akár még jobban is élvezhetnéd, adhatna neked többet, ha te vagy az aktív fél és ő a passzív, mint ő.... Bennem fel sem merülne, hogy valaki nem azért elégít ki, mert ő közben élvezi, el is élvez.

2022. ápr. 29. 18:31
 5/32 A kérdező kommentje:
#3: nem tudom milyen "férfiakkal" voltál eddig, de engem még soha senki nem szopott le viszonzatlanul
2022. ápr. 29. 18:33
 6/32 anonim ***** válasza:
91%

Én nem értem hogy nem lett orális jétákból szex.

Nem lehet hogy befejezted és azt hitte Te nem akarsz tovább menni?

2022. ápr. 29. 18:34
 7/32 A kérdező kommentje:
Nem hagyja, mert hangos. Ezért jellemeztem, hogy mik voltak a körülmények.
2022. ápr. 29. 18:37
 8/32 anonim ***** válasza:
89%
Orális játék közben hallkabban élvez mint szex közben?
2022. ápr. 29. 18:39
 9/32 A kérdező kommentje:
Nem recseg az ágy
2022. ápr. 29. 18:40
 10/32 anonim ***** válasza:
75%
Biztos, hogy szeret?
2022. ápr. 29. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!