Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bárátnőm 26 évesen még csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bárátnőm 26 évesen még csak nem is gondolkodik az önállóságon, összeköltözésen, ez normális?25/F

Figyelt kérdés

27 éves vagyok 2.5 éve vagyok lassan együtt egy lánnyal (akinek én vagyok az első komolyabb kapcsolata).

Nagyon ragaszkodik a szüleihez, amikor felvetettem, hogy költözzünk össze ő azt mondta hogy nehéz lenne azt az otthoni kényelmet feladni.

A fullos reggeliket meg vacsikat amiket otthon közösen csinálnak stb.

Nyilván nem szeretném elszakítani otthonról, ez kontraproduktív is véleményem szerint, viszont én már gondolkodom a külön életemen. Már egy ideje albérletben lakom és örülnék egy társnak akivel közösen a világot a vitorlánk alá hajthatnánk. Nagyon sok van bennem és örülnék egy társnak, aki velem is él, leginkább egymásra támaszkodunk és támogatjuk egymást.

Eléggé kislányos megmozdulásai is vannak néha, de ő állítja hogy komoly és javarészt az is.

Eléggé vegyes érzelmeim vannak ezzel a szituációval kapcsolatban, én gondolkodom internacionális karrierben is, beszélek több nyelven elmennék akár pár évre külföldre is. Itthon is lennék de akkor valami pluszba belekezdenék a munkám mellett.

Mindketten korrekten keresünk, fent tudnánk tartani egy albérletet, pénzügyileg nem gondolnám hogy problémáink lennének.

Inkább az ő ragaszkodása az otthon melegéhez, a kényelemhez, ami engem elgondolkodtat elég erősen.

Én még most végzem a plusz tanulmányaimat idén, mellette főállásban dolgozom, ezt követően le fogok vele ülni egy komoly beszélgetésre a jövőt illetően. Nekem partner kell nem egy tinilány akivel járogatok. Mindketten benne vagyunk a korban és addig akarok mindent kipróbálni megvalósítani amíg a belső motivációm hajt.

Nagyon szeretem a lányt, kiábrándító amikor belegondolok abba hogy ő nem önállósodna.

Hogy álljak hozzá? Mi lenne a megfelelő kezelése ennek a helyzetnek?

Segítő válaszaitokat előre is hálásan köszönöm!

2022. ápr. 26. 11:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Csinálja akkor fokozatosan, de mindenképp kezdje el most!

Az jutott eszembe, hogy sokszor pl aki tanulni elköltözik és koliba megy, először hazajar hétvégente, aztán ahogy egyre jobban belejön, lesz munka stb stb egyre ritkábban.

Bár ha az az egyik érve, hogy anyuéknál terülj-terülj asztalkám van akkor elég lusta lehet, azért az étkezést ennyi idősen illene önállóan megoldani.

2022. ápr. 26. 12:51
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem hogy hogyan tudsz egy ilyen életképtelen lusta lányt szeretni.
2022. ápr. 26. 12:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a fura, hogy én mindenhol azt láttam, beleértve magamat is, hogyha lett egy komoly kapcsolat alig várták hogy összeköltözzenek.

Itt meg az igény sincs meg rá, mert felül írja a kényelem meg hogy jobban ki van szolgálva otthon… mikor szerelmes voltam 20-as éveim elején, pont nem az érdekelt, hogy jaj így ki süti meg nekem a tojást reggel.

2022. ápr. 26. 12:55
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Lehet mamahoteles, de az sem gyerekes. Ennyi erővel azok a férfiak, akik meg pont azért házasodnak, hogy ugyanezt a kényelmet megkapják, gyerekesek? Lusták, életképtelenek, de a gyerekes mást jelent.

A lányt most kiszolgálják, és ez az utolsó alkalom, ezek után neki kell majd mindenkit kiszolgálnia.

2022. ápr. 26. 13:02
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
hát bocsi, ha úgy gondolom, hogy 26 évest, akinek van keze-lába, ne szolgáljon már ki senki. sem szülők. sem feleség/férj.
2022. ápr. 26. 13:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled, de nem csak mi ketten vagyunk a világon.
2022. ápr. 26. 13:09
 17/19 anonim ***** válasza:
23%
Még hogy a nők korán érnek.. :D
2022. ápr. 26. 13:31
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Te nem tudod hány éves vagy?
2022. ápr. 26. 14:32
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
18# Andersenünk ezúttal a sztorira koncentrált. Mondjuk nem sok eredménnyel mert vérszegény lett, harmatgyenge fantáziátlan vacak és még az alap adatokat sem sikerült leírni. Bár, még így is megszólított 10+ embert.
2022. ápr. 26. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!