Normális, hogy hazavágyom?
Figyelt kérdés
Egy honapja koltoztunk ossze a barátommal, egy falubol származunk és egy kozeli városba koltoztunk 20km-re a szuleinktol. Miota itt vagyunk, nem találom a helyem, nem erzem az otthonunknak a lakast, amin annyi renegeteget dolgoztunk. Imádom a párom, és nem is a házimunkával van a bajom, vagy azzal, hogy mindenre ketten vagyunk. Egyszeruen hiányzik a szulofalum, a családom, mindenki és minden. nem értem magam, minden vágyam volt, hogy egyutt éljunk, es most ez! mit tegyek? miert erzek igy?2013. aug. 30. 16:12
1/3 anonim válasza:
Kicsi volt a változás, még mindig annak érzed magad aki voltál (a mama kislánya, a szomszédlány barátnöje, stb.) Szülj gyorsan 2..3 gyereket és azonnal megváltozik minden. (Most azt hiszed, viccelek. De nem!)
2/3 Ditta323 válasza:
Nem kell rögtön szülni. Nyugi én is ilyen voltam az idő meg a mindennapok segítenek majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!