Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom szerint nem egészséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom szerint nem egészséges ugyanabba a városba költözni, ahol a szüleink laknak?

Figyelt kérdés
Egy kis lakásban lakunk most, de augusztusban jön a baba, így költöznénk egy nagyobba, családi házba, mert egyikőnk sem panelbe nőtt fel nem nekünk való. Egy 5500 fős településről van szó, ahol én találtan egy elfogadható házat. Máshol is nézelődtem, de ez tűnik a legkézenfekvőbbnek. Apám ezermester mindenhez ért, anyám jól főz. Nem arról lenne szó, hogy mindennap átjönnek, sőt nem is egy utcával arrébb laknánk hanem a város másik végébe. De szerinte ez nem egészséges dolog a szülők közelébe költözni. Szerinte legalább 1 településsel arrébb kéne költözni, hogy legyen magánéletünk is. Hugom ugyanitt dolgozik ebbben a városban, de a szomszédos településen laknak, de mivel itt dolgozik sokat járnak szüleinkhez is, gyerekeik is ebbe a városba járnak iskolába. Párom szerint nem egészséges dolog ez hogy így össze leszünk nőve a családtagjainkkal...
2022. ápr. 26. 07:54
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Párom azt kijelentette hogy ő nem akar disznotorra jönni, de egyébként pedig talpraesett falusi leányzó. De nem is kell mennünk, sose volt kötelező menni.
2022. ápr. 26. 07:55
 2/12 anonim ***** válasza:
73%
Régen azt mondtam volna hülyeség. Ma én is azt mondom, nem jó ötlet közel (pl.egy faluba) költözni a szülőkhöz.
2022. ápr. 26. 07:59
 3/12 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem jó lenne odaköltözni. Főleg hogy a babánál is segítenének. Nem arra gondolok, hogy ők is nevelnék fel, de egy gyereknél jó ha van segítség.
2022. ápr. 26. 08:00
 4/12 anonim ***** válasza:
93%

Nem mindegy, hogy milyen velük a viszony. Ha rendezett, akkor nem lesz gáz. Aki a nyakatokra akar járni, az ezt megteszi 50 km-ről is.

Viszont egy bevethető, megbízható nagyi valóban felbecsülhetetlen, ha pici gyerek van. Nem csak szülés után, ovis mellett is, ha pl vállalja, hogy viszi vagy hozza, az munkavállalásnál felbecsülhetetlen támogatás.

Ha meg annyira rossz, maximum elköltöztök. Amennyire mennek felfele az ingatlan árak, anyagi veszteség nélkül megoldható.

2022. ápr. 26. 08:13
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
Valószínűleg ő máshogy látja a családoddal való kapcsolatod. Ami neked nem sok, az neki lehet, hogy rengeteg. Vele kéne beszélgetned.
2022. ápr. 26. 08:15
 6/12 anonim ***** válasza:
81%

#2 vagyok

Nem számít a viszony. Nekünk is jó a viszonyunk a szülőkkel, ettől méh idegesítő tud lenni ha az ember nyakára járnak. Gyerek mellett pláne az lehet...

2022. ápr. 26. 08:18
 7/12 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem nem lesz ebből gond, azért ha jön a baba sose árt a segítség.
2022. ápr. 26. 08:35
 8/12 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem minimum 60 kilométer kell.
2022. ápr. 26. 09:42
 9/12 anonim ***** válasza:
75%

A saját szüleimtől 2 utcányira lakunk, a párom szülei meg a város másik végében laknak.

Én imádom így. Az én szüleim alig jönnek át, még ha hívjuk őket sem mindig (pedig tényleg jó a viszony), viszont ha mi akarunk menni, akkor pár perc alatt ott vagyunk. Számomra ez a tudat nyugtató, mert ha bármi gond van nagymamámmal, gyorsan odaérünk.

A párom szüleitől kicsit tartottam, de a város másik végéből nem ugranak csak úgy át.

Attól függ milyenek a szülők. Ha a nyakatokon lógnának mindig, akkor célszerű egy kis távolság, mert a kapcsolatotok rovására mehet. Viszont ha teljesen normális a viszony, akkor nagy segítség egy baba érkezésekor.

2022. ápr. 26. 10:46
 10/12 anonim ***** válasza:
87%

Nem ezen mulik. Ha nornalisak akkor egy faluban lakva sincs gond.

De baratnomnek mrg az anyosaek 50 kmrol is ugranak mindig a kocsiba es mennek ha kell ha nem...

Emberfuggo

2022. ápr. 26. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!