Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom szerint nem egészséges ugyanabba a városba költözni, ahol a szüleink laknak?
Nem mindegy, hogy milyen velük a viszony. Ha rendezett, akkor nem lesz gáz. Aki a nyakatokra akar járni, az ezt megteszi 50 km-ről is.
Viszont egy bevethető, megbízható nagyi valóban felbecsülhetetlen, ha pici gyerek van. Nem csak szülés után, ovis mellett is, ha pl vállalja, hogy viszi vagy hozza, az munkavállalásnál felbecsülhetetlen támogatás.
Ha meg annyira rossz, maximum elköltöztök. Amennyire mennek felfele az ingatlan árak, anyagi veszteség nélkül megoldható.
#2 vagyok
Nem számít a viszony. Nekünk is jó a viszonyunk a szülőkkel, ettől méh idegesítő tud lenni ha az ember nyakára járnak. Gyerek mellett pláne az lehet...
A saját szüleimtől 2 utcányira lakunk, a párom szülei meg a város másik végében laknak.
Én imádom így. Az én szüleim alig jönnek át, még ha hívjuk őket sem mindig (pedig tényleg jó a viszony), viszont ha mi akarunk menni, akkor pár perc alatt ott vagyunk. Számomra ez a tudat nyugtató, mert ha bármi gond van nagymamámmal, gyorsan odaérünk.
A párom szüleitől kicsit tartottam, de a város másik végéből nem ugranak csak úgy át.
Attól függ milyenek a szülők. Ha a nyakatokon lógnának mindig, akkor célszerű egy kis távolság, mert a kapcsolatotok rovására mehet. Viszont ha teljesen normális a viszony, akkor nagy segítség egy baba érkezésekor.
Nem ezen mulik. Ha nornalisak akkor egy faluban lakva sincs gond.
De baratnomnek mrg az anyosaek 50 kmrol is ugranak mindig a kocsiba es mennek ha kell ha nem...
Emberfuggo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!