Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi szàmít egészséges féltékenységnek egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2021. júl. 21. 19:00
1/6 anonim válasza:
amikor a női fél találkozgathat fiúkkal kivéve ha apja vagy fiú testvére az !
2/6 anonim válasza:
amikor a női fél nem találkozgathat fiúkkal ,kivéve ha apja vagy fiú testvére az !
3/6 anonim válasza:
Szerintem, ha nem borítod az asztalt, meg nem kezdesz el üvöltözni, hogy ki az a nő/férfi akivel láttak a városba, hanem szépen higgadtan rákérdezel.
4/6 anonim válasza:
Megkérdezheted hogy hol volt? Mit csinált? Amíg nem adja jelét hogy kapcsolata van addig többet nem nagyon.
5/6 anonim válasza:
Az a szint, ahol nem hagyod magad palira venni. Például ha féltékeny vagy a párodra, ha egy ágyban alszik egy másik csajjal vagy pasival, aki elvileg "csak barát", az szerintem normális. Ha mindenkire ugrasz, akivel szokott beszélgetni, netán együtt bulizik velük, az nem normális.
6/6 anonim válasza:
Szerintetek úgy lehet féltékeny valaki amikor szerelmes lesz? Például meg ismersz egy lányt és bele szeretsz, és amikor más férfiakkal látod akkor hatalmába kerít egy érzés. Féltékenység ez igazából szerintetek? Mert nekem annak tűnik, de normális ez a dolog ha nagyon meg szeretted a másikat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!