Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vigyek ajándékba ha párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vigyek ajándékba ha párom szüleihez megyünk látogatóba? Még nem találkoztunk.

Figyelt kérdés

A bonbont olyan elcsépeltnek érzem, lehet az lesz. De az apukája nehezebb ügy,mert kézenfekvő lenne egy üveg bor vagy pálinka ,de nem iszik soha.

Nos?

Párom hiába kérdezem, szerinte nem kell ajándék ne költsem a pénzem. ( Tudja,hogy nincs sok pénzem de akkorsem illik üres kézzel odaállítani én úgy gondolom )

2022. ápr. 25. 09:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hány évesek vagytok, de én egyetemista koromban, amikor szűkösen éltem (~19 évesen), összesen 1 doboz jobb fajta bonbont vittem a szülőknek első találkozásra. Ezzel lehet a legkevésbé mellé lőni, és semmi szexista nincs benne (virág-bor), szépen megeszegeti a család, biztos lesz, aki szereti. szóval nem kell nagy dolog, de minőségi legyen.

Üres kézzel nekem is furcsa lett volna beállítani, bár váltig szabadkoztak utána, hogy jaj nem kellett volna.

Aztán ünnepekre vittem bort, akkorra már tudtam, milyen fajtát szeret. De magamtól fogalmam se lenne, milyen italt vegyek, meg most nem is játszik ez a megoldás.

2022. ápr. 25. 10:24
 12/19 anonim ***** válasza:
33%
A 11-eshez, lány vagyok.
2022. ápr. 25. 10:25
 13/19 A kérdező kommentje:

A virágnál nem csokorra gondoltam, hanem cserepes virágra mert azt tudom az anyukája szereti a virágokat, sok van neki minden ablakban meg virágállványokon is.

Tudok sütni de 300km-re vonattal majd busszal nem vinnék sütit.

2022. ápr. 25. 10:29
 14/19 anonim ***** válasza:
3%
Én nem vinnék semmit. 1. Nem ismerem őket 2. Semmit nem tettek amivel kiérdemelték volna a jutalmam. :D
2022. ápr. 25. 10:29
 15/19 anonim ***** válasza:

Írta valaki, a kókuszgolyót, azt simán lehet dobozban vinni anélkül, hogy bármi baja lenne, nem krémes, habos sütire kell gondolni. De hasonló egyszerűbb sütik is vannak, amik simán kibírják az utazást. Mondjuk egy üveg bort szállítani szerintem neccesebb...

De ha nem akarsz, akkor tényleg a bonbon a legjobb megoldás. Én se mentem üres kézzel anno, vittem saját készítésű sütit, és anyósnak egy csokor tulipánt.

2022. ápr. 25. 10:34
 16/19 anonim ***** válasza:
22%
2022, és még mindig sajátot kell csinálni, őrület.
2022. ápr. 25. 10:37
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is sütire esküdnék pedig. Kicsit személyes, mert te készítetted, nem költesz rá úgy és annyi pénzt, mintha ajándékot vennél. Én is utazok 300 kilométereket egyetem miatt heti szinten, egész okésan bírják a sütik amúgy.

Viszont szerintem nem kell külön venni anyukának és apukának. Közösen is kaphatnak egy doboz bonbont.

2022. ápr. 25. 10:50
 18/19 anonim ***** válasza:
61%

11 és 12 vagyok, miért lett lepontozva az, hogy lány vagyok? :D A lányok is vihetnek valamit, ez egy szép gesztus. Nem nyalizás vagy bizonyítási kényszer. A saját készítésű süti amellett, hogy személyes és kedves, nekem azt jelentené, hogy bizonyítanom kell mint háziasszony, egyfajta bemutatkozási portfólió, ami nekem nagyon visszás. A fiúk sem saját készítésű bort visznek, vagy faragott széket. És egy sütinek is lehet legalább akkora költsége, mint egy bonbonnak, ha belevesszük az alapanyagon túl az időt.

Szóval én úgy gondoltam erre az alkalomra, mint egy vendégségre, mert akkor aludtam ott először, és ők is kedvesen fogadtak, ebéddel, vacsorával. Egy ilyen vendégségbe pedig amúgy is illik vinni valamit, hiszen ők is tesznek értem.

Saját készítésű meg személyes majd akkor, amikor megismertük, megkedveltük egymást, és nem egy "nézz ide, de jó asszony leszek a pici fiacskádnak" verseny, hanem egy szívből jövő, tartalommal bíró ajándék.

2022. ápr. 25. 22:34
 19/19 anonim ***** válasza:
46%

Hát a leendő anyósnak kell vinni egy szál virágot.

Ha te vagy a fiú. Ha lány vagy, akkor kávét.

2022. ápr. 26. 19:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!