Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miként mondjam meg a páromnak, hogy nem tetszik a melle?
Figyelt kérdés
Kifizetem a műtétet helyette, csak nem tudom, hogyan mondjam el neki. Rettegek mivan ha nem akarna kés alá feküdni.2022. ápr. 24. 18:35
21/28 anonim válasza:
En meg akkor sem csinalnam meg ha egy hazdag pasi fizetne erte, mert cserelni kell. Gyakorlatilag eleted vegeig havi 30-50 ezer ftos kiadast jelent sporolni ra. Egy kivetel van, ha vesz nekem egy lakast fedezetnek. Akkor megcsinaltatnam a penzebol.
22/28 anonim válasza:
(A mellplasztika nem minden esetben jelent implantátumot, ezt azért közbeékelném a diskurzusba halkan.)
23/28 anonim válasza:
Akkor teljesen oké kedvedre szabatni a másikat.
🙄
24/28 anonim válasza:
Éreztem, hogy ki lesz forgatva, mert miért ne, de nem, nyilván nem oké. Egyetlen érvre reagáltam, a cserélgetősre. Elnézést, hogy nem ismétlem el huszadjára azt, ami már le lett írva.
25/28 anonim válasza:
Ha érezted, mi a francért hagytad ott seggfej módra?
26/28 anonim válasza:
Most komolyan azért nem kelle leírnom egy tévhiteket eloszlató TÉNYT, mert potenciálisan mindig lesz egy idióta, aki szándékosan félre akarja érteni, amit mondok?
27/28 anonim válasza:
De mások honnan tudják, mi van a kis agyadban? Ha tudod, hogy gázt írsz le, miközben írod, és mégis úgy hagyod, akkor vállalod, hogy seggfejnek gondolnak.
28/28 anonim válasza:
Mondjuk önmagában kellene értelmezni azt, ami le van írva, és arra kellene reagálni (ha reagálsz), nem össze-vissza levonni mindenféle ass-pull következtetést, és azokkal szalmabábozni. Tök jó lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!