Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel szóba jött a fizetések kérdése és teljesen besértődött mikor mondtam neki, hogy a nők kevesebbet keresnek mint a férfiak, normális ez?
Egy TV műsor kapcsán jött fel a téma és beszéltünk erről, én is 3x annyi fizetést kapok mint ő és magasabb pozicióban vagyok.
Mikor mondtam neki, hogy egy nő kevesebbet keres általában meg nem is tud olyan poziciókat beölteni mint egy férfi , illetve olyan munkát végezni akkor teljesen kiakadt ezen.. most ez komolyan ennyire sértő lenne?
"de olyan szintet mint egy férfi sose tudnak elérni"
A főnököm férfi. Én nő vagyok. Ő diplomás, én nem. Mégis jobban értek ahhoz a munkához, amit csinálnunk kell. Neki a kisujjából ki kellene rázni mindent, de lövése sincs semmiről. Ha megyek hozzá egy problémával(hiába tudnám megoldani egyedül, az én hatáskörök kevés hozzá) , amit neki kellene megoldania, azt se tudja mit mondjon. Azt se érti, hogy mit mondok vagy mit kérdezek. Közli, hogy ő ehhez nem ért (hogyan diplomázott le, azt a mai napig nem tudom). Hát tényleg a szakmája csúcsa, csak azért, mert pöcse van.. Én pedig kiemelt vagyok a többiek közül, extra hatáskörrel, mert túlnőttem a főnökömet,és nagyobb a tudásom nyomi, diploma nélküli nőként.
Nem nagy kunszt négy nyelven beszélni az anyanyelven kívül? Nagyon el vagy tévedve.
Szerinted mennyi idő és energia, kitartás és tanulás kell ahhoz, hogy négy nyelvet beszéljen az ember ? Egy teljesen másik írásrendszert megtanulni ?
Csak mert a négy nyelvből három, amit beszélek, egy teljesen más írásrendszert alkalmaz, mint a latin nyelvek.
Vagy szerinted csak az az intelligens, aki a műszaki dolgokhoz ért?
Mert a közmunkások és segédmunkások 95 százaléka is férfi, tehát akkor ki lehet jelenteni, hogy oké, több “intelligens” férfi van, de közülük kerulnek ki a társadalom legbutább tagjai is.
Nők is vannak közmunkán, illetve azért nincs annyi nő ott mert a nőknél jobban szokás az, hogy otthon marad és szimplán nem dolgozik hanem a férje pénzéből el vannak, ez igaz még akkor is ha csak kevés pénzből vannak el
"nem az a dolga, hogy értsen a szakma mélységeihez"
Még jó, hogy tudod, milyen munkáról van szó.. Így leírom, hogy de, tudnia kellene mindent, mert ő dönt dolgokról. Az ő döntései alapján is kellene dolgoznom. Mivel ő nem tud dönteni, mert fingja nincs az egészről, az, hogy ő főnök, az évezred vicce. Itt megjegyzem, csak azért lett főnök, mert pöcse van. Az már mindegy, hogy tudása nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!