Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmmel szóba jött a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel szóba jött a fizetések kérdése és teljesen besértődött mikor mondtam neki, hogy a nők kevesebbet keresnek mint a férfiak, normális ez?

Figyelt kérdés

Egy TV műsor kapcsán jött fel a téma és beszéltünk erről, én is 3x annyi fizetést kapok mint ő és magasabb pozicióban vagyok.

Mikor mondtam neki, hogy egy nő kevesebbet keres általában meg nem is tud olyan poziciókat beölteni mint egy férfi , illetve olyan munkát végezni akkor teljesen kiakadt ezen.. most ez komolyan ennyire sértő lenne?

2022. ápr. 22. 17:55
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

"de olyan szintet mint egy férfi sose tudnak elérni"

A főnököm férfi. Én nő vagyok. Ő diplomás, én nem. Mégis jobban értek ahhoz a munkához, amit csinálnunk kell. Neki a kisujjából ki kellene rázni mindent, de lövése sincs semmiről. Ha megyek hozzá egy problémával(hiába tudnám megoldani egyedül, az én hatáskörök kevés hozzá) , amit neki kellene megoldania, azt se tudja mit mondjon. Azt se érti, hogy mit mondok vagy mit kérdezek. Közli, hogy ő ehhez nem ért (hogyan diplomázott le, azt a mai napig nem tudom). Hát tényleg a szakmája csúcsa, csak azért, mert pöcse van.. Én pedig kiemelt vagyok a többiek közül, extra hatáskörrel, mert túlnőttem a főnökömet,és nagyobb a tudásom nyomi, diploma nélküli nőként.

2022. ápr. 23. 08:26
 32/37 anonim ***** válasza:
58%
#31 itt egy kicsit vitatkoznom kell, egy vezetőnek nem az a dolga, hogy értsen a szakma mélységeihez, hanem, hogy legyen egy általános rálátása és a szakértőket megfelelően tudja koordinálni.
2022. ápr. 23. 10:19
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagy kunszt négy nyelven beszélni az anyanyelven kívül? Nagyon el vagy tévedve.

Szerinted mennyi idő és energia, kitartás és tanulás kell ahhoz, hogy négy nyelvet beszéljen az ember ? Egy teljesen másik írásrendszert megtanulni ?

Csak mert a négy nyelvből három, amit beszélek, egy teljesen más írásrendszert alkalmaz, mint a latin nyelvek.

Vagy szerinted csak az az intelligens, aki a műszaki dolgokhoz ért?

Mert a közmunkások és segédmunkások 95 százaléka is férfi, tehát akkor ki lehet jelenteni, hogy oké, több “intelligens” férfi van, de közülük kerulnek ki a társadalom legbutább tagjai is.

2022. ápr. 23. 11:42
 34/37 A kérdező kommentje:

Nők is vannak közmunkán, illetve azért nincs annyi nő ott mert a nőknél jobban szokás az, hogy otthon marad és szimplán nem dolgozik hanem a férje pénzéből el vannak, ez igaz még akkor is ha csak kevés pénzből vannak el

2022. ápr. 23. 13:08
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

"nem az a dolga, hogy értsen a szakma mélységeihez"

Még jó, hogy tudod, milyen munkáról van szó.. Így leírom, hogy de, tudnia kellene mindent, mert ő dönt dolgokról. Az ő döntései alapján is kellene dolgoznom. Mivel ő nem tud dönteni, mert fingja nincs az egészről, az, hogy ő főnök, az évezred vicce. Itt megjegyzem, csak azért lett főnök, mert pöcse van. Az már mindegy, hogy tudása nincs.

2022. ápr. 23. 14:05
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Ez sajnos igaz, de nem azért, mert a nők kevésbé kompetensek, nem evolúciós tényező, hanem társadalmi. Már csak az is ellentmondás, hogy több női diplomás van, mégis a vezetők a középszint felett szinte csak férfiak. Keress rá az üvegplafon, valamint az üveglift szavakra, erről tanulmányok szólnak, nem vitatéma. Kár, hogy beszüntették a gender studiest itthon, nagy szükség lenne rá.
2022. ápr. 23. 14:35
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Az összes férfi ismerősöm, aki vezető pozícióban dolgozik, nem is azon a területen szerzett diplomát (már ha szerzett, mert diplomások közül is több a nő), szóval nem emiatt kerültek oda, hanem egyszerűen ismertek, akit ismerni kellett. Ennyi és nem más.
2022. ápr. 23. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!