Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Páromat hogy vegyem rá hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromat hogy vegyem rá hogy tegyen többet kettőnk jövőjéért?

Figyelt kérdés
gyári szakmunkás de azon kívül hogy eljár dolgozni takarít és bevásárol semmit nem akar tenni kettőnkért, hiába mondom neki hogy tanuljon tovább vagy menjen másik szakmát tanulni amivel jobban kereshet. 1 hónapja lakunk együtt albérletben de én nem tudom hogy így hogy lesz saját lakásunk vagy esetleg ő arra gondol hogy albérletbe fogunk gyereket vállalni.
2022. ápr. 22. 17:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
98%

"de amúgy is mióta a nő dolga a jövő anyagi hátterének az előteremtése"

AMióta nem akarsz kiszolgáltatott helyzetbe lenni. Te miért nem tanulsz, hogy ne kevés pénzért kelljen eladónak lenned?

N

2022. ápr. 22. 17:58
 12/19 anonim ***** válasza:
88%
Ezt egy hülye kis targoncás incel írta ki provokációból, nem veszitek észre?
2022. ápr. 22. 18:23
 13/19 anonim ***** válasza:
79%
Miért mit gondolsz hogy egyedül csak a pasi dolga megfelelő anyagi háttért biztosítani? Ha igen hát nagyon tévedsz. Egyenjogúság van nem? Menjél akkor te is tanulni ne csak a segged verd a földhöz hogy keresse neked a pénzt. Ilyen emberektől mentesen az isten.
2022. ápr. 22. 19:47
 14/19 anonim ***** válasza:
97%

Én voltam hasonló helyzetben, és igazából én bármennyire is igyekszem, hogy ha a másik nem teszi, akkor mindig is ott lesz a tüske.

Viszont olyasmire nem tudod rávenni a másikat, amit nem akar, főleg nem 31 évesen. Sőt, már 25-26 évesen sem, mint keserű tapasztalatom is mutatja. :D

Válassz olyat, aki igyekvő természetű.

2022. ápr. 23. 15:31
 15/19 anonim ***** válasza:
68%

Sehogy!

Ha nem olyan mint akarod keress mást!

2022. ápr. 25. 17:39
 16/19 anonim ***** válasza:
72%
Én az autóra valót teremtettem elő. Már házasok voltunk amikor a férjem végre kinyogte, hogy O soha nem akart autót és nem is fog a jövőben sem. / Biciklin toltam a gyerekeimet pl. orvoshoz./ Külön a fizumbol osszeraktam mert én viszont akartam. Én nem tudtam ravenni pedig altalanossagban azt látom a hazassagokban többnyire az van amit a nő akar.
2022. ápr. 26. 07:39
 17/19 anonim ***** válasza:
79%
Senki sem erőltette hogy legyél vele.Ha neked ennyire csak a pénz számít akkor keress egy milliomos pasit meg akinek 5diplomája van.ennyi
2022. ápr. 26. 22:16
 18/19 anonim ***** válasza:
66%

17: csak annak meg nem fog kelleni egy bolti elado 😀

nevetseges hogy a kasszaban ulve akarja ostorral verni a ferje hatat, hogy marpedig o csinaljon valamit hogy jobban eljenek.. o meg majd elkasszazgat nyugiban. nevetseges. egyenjogusag van, huzzal tanulni te is akkor.

2022. ápr. 27. 03:30
 19/19 anonim ***** válasza:
65%

Ja mondjuk az is igaz :D

Kérdező ne erőltesd hogy változzon mert ő 8gy érzi jól magát.Vagy megszökött vagy megszólalt.

2022. ápr. 27. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!