Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted is megalázó, ahogy viselkedik velem?
Kezdem azzal, hogy elég sokat híztam a kapcsolatomban. Belekényelmesedtem, túlettem magam mindig, és most megvan az eredménye. Nem kertelek, durván 50 kiló jött fel rám az elmúlt 3 évben. Tudom, hogy fogynom kell.
Ma reggel a barátnőm ébredés után tényként közölte, hogy mostantól fogynom kell. Figyelni fog az egészséges kajára, és nem fogja hagyni, hogy ennyit egyek. Majd bekísért a fürdőbe, ráállított a mérlegre, és a szám láttán sajnálkozva mondta, hogy jézusom.. Ebédnél is kiszedte nekem a kaját, és közölte, hogy 3-ig nem ehetek semmit már.
Szörnyen megalázó ez az egész. Örülök, hogy segíteni akar, de úgy kezel, mintha valami gyerek vagy állat lennék.
"3500 kalóriát eszel/nap, attól továbbra is hízni fogsz"
Fokozatosan csökkentjük. Egy ebédem volt 1500-2000 kalória, szóval ez nekem most szörnyen kevés.
1400 kalóriát eszek, mert elhatároztam , hogy lefogyok , és pont.
Ha ez valós kérdés, azért egy endokrinológust én biztos felkeresnék, mert 3 év alatt 50 kg nagyon sok. Lehet más is áll a háttérben. Ehhez tényleg nagyon sokat kellett enned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!