Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem de már megőrülök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem de már megőrülök attól ahogy viselkedik?

Figyelt kérdés
3 hónap együttlér után költöztünk össze, tudom gyors volt de előtte már régóta ismertem....legalábbis azt hittem... még mikor összejöttünk közöltem vele h sok a fiú barátom és nem bírom féltékenykedést és ezt el is fogadta.... de aztán jöttek a számítógépes játékok miatti idegbajoskodások és hiába kérem mindig hogy maradjon csendben hogy tudjak aludni mert dolgoznom kell, egyáltalán nem érdekli sőt még én vagyok a hibás hogy nem értem meg... utána persze hulla vagyok munkába is (gyárban dolgozok) és fel van háborodva amikor haza jövök és leakar feküdni velem és nemet mondok mert alig élek... ilyenkor annyira elkezd dúzzogni hogy hátatfordít nekem és hozzám se szól.... meg azzal vádol hogy biztos azért mondok nemet mert megcsalom (legutóbb például egy 16éves srácra gyanakodott aki szinte olyan mintha testvérem lenne évek óta ismerem)...hiába mondom neki hogy a fáradtság miatt van nem hiszi el nekem,folyamatosan féltékenykedik, bele olvas facebook üzeneteimbe ami maga a beleolvasás csak annyiból zavaró hogy ha lebukik akkor is próbálja tagadni, ami jobban zavar az az hogy ha egy fiúval beszélek kb 5percet de tényleg csak annyit h miújság hogy van már arra is jönnek a féltékenységi jelenetek hogy biztos megcsalom....próbáltam vele beszélni ezekről többször is, megígérte mindíg hogy abba hagyja de semmi változás....szakítást el szeretném kerülni erre kérnék tanácsot... apámnál lakunk és ha kirakom 50km-re van hova mennie ami nem megoldható mert itt 4éves szerződése van munkahelyen rosszat meg nem akarok neki mert nagyon szeretem de már egyre inkább idegroncs leszek mellette...
2015. aug. 28. 23:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Pedig tényleg ki kellene raknod. De te tudod...

Egyébként ő mennyit dolgozik, hogy ennyi szabad ideje és energiája marad féltékenykedni, játszani és még szexelni is? Adj neki akkor több otthoni feladatot. Őt lefoglalja, neked meg lesz energiád szexelni.

Vagy húzd ki a routert éjszakára.

2015. aug. 28. 23:15
 2/15 anonim ***** válasza:
33%

1. Abban igaza van, hogy nem veszi jó néven, ha fiú barátaid vannak. Nem nézném el én sem, hogy a barátnőmnek sok a fiú barátja van, még azt sem, ha egy van neki. Mivel csak a homokosok, vagy az impotensek barátkoznak nőkkel. Egészséges libidójú, potenciájú férfiak nem.

2. a barátod önző, féltékeny, tenyérbemászó, és hihetetlen, hogy ilyeneknek van barátnője.

Döntened kell, ez így nem élet.

2015. aug. 28. 23:18
 3/15 A kérdező kommentje:
ő mindig reggel 6tól 2 ig...nekem változó, 3 műszakba vagyok... 6nap meló 2nap pihi aztán más műszak. általába nekem is 8 óra de mostanában elég gyakran kell 12zni...hiába adok neki mást, összecsapja aztán folytatja....de ha kihúzom routert akkor játszik net nélkülin és ugyanaz az idegbeteg ordibálás meg billentyűzetcsapkodás....próbáltam már a füldugót is de azt is át ordítja... kirakni nem merem....egyrészt féltem hogy nem talál helyet itt magának másrészt elejétől mondja hogy meghalna nélkülem újabban már azt h megölné magát ha elveszítene....nem érdekelne az egész végül is ő élete de szeretem és nem akarok neki rosszat csak már nem tudom hogy oldhatnám meg máshogy...
2015. aug. 28. 23:21
 4/15 A kérdező kommentje:
olyan fiú barátaim vannak akiket már legalább 8-10éve ismerek és azóta se volt köztünk semmi, mióta vele vagyok eggyel találkozunk néha 2esben és csak arra az egyre nem féltékeny...többivel csak ugy h ő is ott van... elvárná hogy csak az ő barátaival találkozzunk az enyéimet meg felejtsem el örökre
2015. aug. 28. 23:23
 5/15 anonim ***** válasza:
Az ilyen embert ott kell hagyni, mert pokollá fogja tenni az életedet.
2015. aug. 28. 23:55
 6/15 A kérdező kommentje:
elhiszem, de mint írtam szeretem és nem akarom hogy baja legyen...hogy tudnám ezt megmondani neki? félek hogy tényleg megöli magát :(
2015. aug. 28. 23:58
 7/15 anonim ***** válasza:
Vidd el pszichológushoz.
2015. aug. 29. 00:04
 8/15 Molyember ***** válasza:

Nem hagy aludbi, ordít, mint egy állat, csapkod, te meg azon nyafogsz, hogy mennyire szereted? :D Tipikus áldozat vagy, fogadd el, így marad minden.

Ja, Csernusnak van egy jó kérdése az ilyen esetekre: "Mondd, milyen a szex egy gyerekkel?" :)

További jó szenvedést kívánok, ez az ember azt csinál veled, amit akar.

2015. aug. 29. 00:22
 9/15 Fish1 ***** válasza:
Ez a pasi birtokolni akar, és kőkeményen manipulál, te meg hagyod magad. Az öngyilkossággal való fenyegetőzés a létező legótvarabb érzelmi zsarolás. Saját magad vágod tönkre, ha semmi sem változik.
2015. aug. 29. 02:48
 10/15 A kérdező kommentje:
azt már érzem magamon...alig élek hulla vagyok... de szeretem ezért kirakni még egyenlőre nem akarom de nem tudom hogy lehetne valtoztatni ezen az egészen a beszélgetés nem használ ennyire már rá jöttem...
2015. aug. 29. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!