Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem de már megőrülök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem de már megőrülök attól ahogy viselkedik?

Figyelt kérdés
3 hónap együttlér után költöztünk össze, tudom gyors volt de előtte már régóta ismertem....legalábbis azt hittem... még mikor összejöttünk közöltem vele h sok a fiú barátom és nem bírom féltékenykedést és ezt el is fogadta.... de aztán jöttek a számítógépes játékok miatti idegbajoskodások és hiába kérem mindig hogy maradjon csendben hogy tudjak aludni mert dolgoznom kell, egyáltalán nem érdekli sőt még én vagyok a hibás hogy nem értem meg... utána persze hulla vagyok munkába is (gyárban dolgozok) és fel van háborodva amikor haza jövök és leakar feküdni velem és nemet mondok mert alig élek... ilyenkor annyira elkezd dúzzogni hogy hátatfordít nekem és hozzám se szól.... meg azzal vádol hogy biztos azért mondok nemet mert megcsalom (legutóbb például egy 16éves srácra gyanakodott aki szinte olyan mintha testvérem lenne évek óta ismerem)...hiába mondom neki hogy a fáradtság miatt van nem hiszi el nekem,folyamatosan féltékenykedik, bele olvas facebook üzeneteimbe ami maga a beleolvasás csak annyiból zavaró hogy ha lebukik akkor is próbálja tagadni, ami jobban zavar az az hogy ha egy fiúval beszélek kb 5percet de tényleg csak annyit h miújság hogy van már arra is jönnek a féltékenységi jelenetek hogy biztos megcsalom....próbáltam vele beszélni ezekről többször is, megígérte mindíg hogy abba hagyja de semmi változás....szakítást el szeretném kerülni erre kérnék tanácsot... apámnál lakunk és ha kirakom 50km-re van hova mennie ami nem megoldható mert itt 4éves szerződése van munkahelyen rosszat meg nem akarok neki mert nagyon szeretem de már egyre inkább idegroncs leszek mellette...
2015. aug. 28. 23:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Adj neki egy kötelet!
2015. aug. 29. 08:39
 12/15 Molyember ***** válasza:
Állj már ki magadért, b#ssz az asztalra, ordíts vele, ha ennyire ostoba! Ha te nem tartod magad annyira, hogy jogot merj formálni az alvásra, akkor ő sem fog. A barátod egy ritka nagy majom, de ezért a helyzetért te vagy a felelős.
2015. aug. 29. 09:10
 13/15 Zsoolaa válasza:

Én azt mondom, hogy amíg valami javítható azt ne dobjuk ki

Szerintem a pasid a játékkal és a duzzogással akarja levezetni a feszültséget ami lehet munkahelyi, párkacsolati vagy valami egész más, még mindíg jobb mintha drogozna verekedne vagy satu részeg lenne.

addig örülj neki amíg van benne valamennyi féltékenység (egy bizonyos szinten egészséges is) ha nem féltékeny 1 hangyapucányit sem akkor ott már rég megette a fene (bár a sok se jó)

álj elé, részletezd neki a gondjaidat, kérd meg hogy ő is meséljen és kössetek kompromisszumot

szerintem inkább vitatkozzatok és béküljetek ki többször is, minthogy más nő után nézzen a végén

ha ezután sincs javulás akkor utána lelked rajta

2015. szept. 7. 14:47
 14/15 A kérdező kommentje:
próbáltam beszélni vele de azért is én vagyok a hibás hogy "ha szeretem akkor viseljem el" címszó alatt... de mostmár azon is idegrohamot kap ha megvan tekeredve takaró....ha idegbajoskodik játék miatt énmeg fejhallgatóval leállok filmezni hogy legalább ne halljam azért is én vagyok a szemét hogy igy nem hallom ha mondani akar valamit...ma van egyik vizsga melóhelyi tanfolyamból, második rész még 2hónap azt megpróbálom megvárni hátha változik de ha nem akkor tényleg ennyi lesz sajnos :( így is jobban tönkrementem már mint kellett volna..
2015. szept. 8. 11:39
 15/15 Fish1 ***** válasza:
Ha ennyire elzárkózik a megoldástól, akkor nem sok esélyt látok a jóra. Egy kapcsolat nem úgy működik, hogy az egyik viseljen el mindent, hanem kompromisszumokról szól. Ez az ember manipulál és érzelmileg zsarol téged, uralkodni akar, ami sose vezet jóra.
2015. szept. 8. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!