Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ertelme annak, hogy a baratom hisztizik azon, hogy nem hivtam fel egy telefonszamot?

Figyelt kérdés

Van X osszeg tartozasom, amihez neki semmi koze, kaptam egy telefonszamot, ahol meg tudom erdeklodni, hova tudnam utalni az osszeget. Nem egy olyan nagyon hatalmas osszeg, de jelenleg X osszeg + 20 ezer forintom van, tehat nyilvan mar nem fogom befizetni ebben a honapban. Nem vagyunk kozos kasszan, de tulajdonkepp kozos penzbol elunk, a baratom butorokat vett a honapban a lakasunkba, o ugy-ahogy lenullazta magat, mert kell majd meg anyak napi ajandek meg stb szoval most kb az en penzembol elunk, nyilvan kb 20 ezer forint nem lenne 2 es fel hetre.

Tehat nem hivtam fel a szamot, mert tok folosleges, nem aktualis, ugy gondolom raer majd kb majus 6-7 kornyeken felhivnom, mert akkor ra par napra maximum be is tudom fizetni. Emiatt most alig all velem szoba tegnap ota, durcaskodik, mint valami hulye, nem akarja megenni a vacsorat amit csinaltam, elment aludni.

2022. ápr. 21. 23:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%
Minek éltek együtt ha ennyire más a pénzügyi kultúrátok, ráadásnak kompromisszum képtelenek is vagytok? Amúgy ha most felhívnád és egyeztetsz a behajtóval lehet megúsznád azt a pluszt amit még ráterhelnek, mert kapsz haladékot, mivel együttműködsz velük. Ezért sem tudsz spórolni. Mert mire jönnek az értesítések rápakolnak mindenféle kamatot meg költséget és egyben sokkal többet fizetsz be, mintha havonta rendesen. (Hozzáteszem, bármi miatt bankba kell mennetek simán ellenőrzik, hogy a közüzemi számláid rendezve vannak-e, van-e tartozáskd és azt hogyan fizetted, ha "rossz adós" vagy és folyton késel, nem fizetsz már félre is söprik).
2022. ápr. 22. 10:32
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

Még jobb hogy a szüleiddel is játszadozol.

A behajtó nem áll meg nálad, annál hajtja be akinél tudja. Ha annyira tisztában vagy a dolgokkal ezt is tudhatnád.

2022. ápr. 22. 11:42
 13/14 anonim ***** válasza:
77%
Ebben itt te vagy a hibas. Baromira nehez lehet egy ilyen emberrel, hogy "nem baj, akkorajd 10 ezerrel tobbet fizetek". Nekem is egnek allna a hajam. Az ember a parjaban a tarsat akarja megtalalni, akivel konnyebb az elete, nem egy felelotlen gyereket, akit mindig ellenorizgetni kell, hogy elintezte-e a dolgait vagy esetleg megcsinalni helyette. Neked kell valtoztatni. Azt mondtad, hogy KB a te penzedbol eltek honap vegeig, ha az a kb azt jelenti, hogy parodnak is van meg 5 ezer forintja, akkor mar jok vagytok. Gondolom van otthon tartos elelmiszeretek,teszta, huvelyesek, liszt stb. Azt kell elhasznalni, lehet lencsefozeleket csinalni fasirttal, paradicsomos tesztat meg paprikas krumplit nokedlivel. + 1-1x átmenni anyukaekhoz vasarnapi ebedre, ha van ra lehetoseg. De mindig a tartozas egyenlitese az elso!
2022. ápr. 22. 11:46
 14/14 anonim ***** válasza:
77%

3: Jó, de mi a határidő, és mik a szankciók?

15 nap alatt bíróságra is kerülhet, és akkor a perköltséget is fizetned kell, nem mindegy + 15-20 nap.

2022. ápr. 22. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!