Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ertelme annak, hogy a baratom hisztizik azon, hogy nem hivtam fel egy telefonszamot?
Van X osszeg tartozasom, amihez neki semmi koze, kaptam egy telefonszamot, ahol meg tudom erdeklodni, hova tudnam utalni az osszeget. Nem egy olyan nagyon hatalmas osszeg, de jelenleg X osszeg + 20 ezer forintom van, tehat nyilvan mar nem fogom befizetni ebben a honapban. Nem vagyunk kozos kasszan, de tulajdonkepp kozos penzbol elunk, a baratom butorokat vett a honapban a lakasunkba, o ugy-ahogy lenullazta magat, mert kell majd meg anyak napi ajandek meg stb szoval most kb az en penzembol elunk, nyilvan kb 20 ezer forint nem lenne 2 es fel hetre.
Tehat nem hivtam fel a szamot, mert tok folosleges, nem aktualis, ugy gondolom raer majd kb majus 6-7 kornyeken felhivnom, mert akkor ra par napra maximum be is tudom fizetni. Emiatt most alig all velem szoba tegnap ota, durcaskodik, mint valami hulye, nem akarja megenni a vacsorat amit csinaltam, elment aludni.
Még jobb hogy a szüleiddel is játszadozol.
A behajtó nem áll meg nálad, annál hajtja be akinél tudja. Ha annyira tisztában vagy a dolgokkal ezt is tudhatnád.
3: Jó, de mi a határidő, és mik a szankciók?
15 nap alatt bíróságra is kerülhet, és akkor a perköltséget is fizetned kell, nem mindegy + 15-20 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!