Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért sérti a nők többségének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sérti a nők többségének önérzetét ?

Figyelt kérdés

Az ha a párjának fontos h hogy néz ki és esetleg szól ( normálisan) ha már látszik a hízás. Nem betegség miatti hízásról van szó.

Sok pasinak fontos a női külső, mert az " kell " neki a szexben, és a vonzalomhoz..

2022. ápr. 20. 18:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Nem mindegy hogy mondja.

Nekem most mondhatna bárki, idom nem lenne elmenni edzeni. Vagy elfogad így vagy hagyjon el, ennyi.

2022. ápr. 20. 18:13
 2/14 anonim ***** válasza:
11%
Ilyenkor kell a nőt fiatalabbra, karcsúbbra cserélni.
2022. ápr. 20. 18:26
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Az enyémet azért sértené, mert figyelek az étkezésemre és heti 6x edzek, szóval igencsak gyanús lenne, hogy csak belém akar rúgni, le akar építeni, mert egy komplexusos lúzer.
2022. ápr. 20. 18:27
 4/14 anonim ***** válasza:
87%
Az se mindegy mennyi pluszról van szó. Pár kg-ért ne cseszegessen senki, de mondjuk egy 10kg plusznál már megértem.
2022. ápr. 20. 18:27
 5/14 A kérdező kommentje:
Nyilván ha szemmel már látható, és nem alaptalan csesztetésről van szó
2022. ápr. 20. 18:35
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
Kevèsbè sèrti, mint a fèrfiakèt.
2022. ápr. 20. 18:49
 7/14 anonim ***** válasza:
32%
#4: Mi a kulonbseg +1-2 kg es 10 kg kozott? Nem egyik naprol a masikra jon fel 10 kg. Ugyan arrol a folyamatrol beszelunk. Azert nem nehez mar az elejen latni, hogy +2-bol hamarosan +10 lesz.
2022. ápr. 20. 18:50
 8/14 anonim ***** válasza:
61%
Gyökér no vagyok? Egyetemre járok mellette majdnem főállásban dolgozom. Szerinted mennyi idom van a tanulás és a munka mellett? Megjegyzem, 58 kiló lettem 56-ról, de pofazz be egész nyugodtan.
2022. ápr. 20. 19:28
 9/14 anonim ***** válasza:
81%
Én a testemmel kapcsolatos kritikát csak olyantól fogadom el, akinek tényleg szép teste van. Izmos karok, széles váll, kockahas. Valamiért mégis mindig a telibeszart búvárruhák, meg a jóllakott óvodás testűek szóltak eddig be, hogy nekik nem tetszik valami rajtam. Az exeimnél ugyanez volt megfigyelhető. Minél rondább, annál kritikusabb.
2022. ápr. 20. 19:32
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

9eshez hasonlòan volt olyan aki beszòlt mellette sörhasú tokàs arcú volt de a 60 kg az soook /172cm/ szerintem meg normàl súly nem malac ahogy ö nevezte...

Olyan aki magàra nem nèz ne kritizàljon.

2022. ápr. 20. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!