Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem jó a lányok többségé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jó a lányok többségének egy ilyen típusú kapcsolat?

Figyelt kérdés

Én egy 24 éves bp.-i fiú vagyok. Olyan barátnőt keresek, aki nem lenne ellene néha annak, hogy egy másik fiúval együtt, hármasban legyünk.

Ez egy perverzitás..csak azt nem értem, hogy ez miért nem tetszik sok lánynak? :)

Ezen kívül normális vagyok.

Nehéz barátnőt találni így. Lányok, meséljetek erről, mi a véleményetek!

Köszi.

2014. aug. 21. 07:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Talán mert az alapvető ösztöne az embernek azt súgja hogy ketten kellenek egy kapcsolatba max?
2014. aug. 21. 07:30
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Mert a lányok (és a fiúk) többsége nem perverz.
2014. aug. 21. 07:47
 3/13 anonim ***** válasza:

Ez a dolog rengeteg nőt izgat és nagy részük kipróbálná. Viszont tapasztalatlan vagy kapcsolatok szempontjából! :-P Egy ilyen dolog úgy működik, hogy van egy bizalommal és szeretettel teli már kialakult kapcsolat. És ott közös megbeszéléssel belefér. De ehhez kell egy nagyon komoly, feltétel nélküli bizalmat feltételező kapcsolat előbb.

Ha így indítasz, hogy te rögtön ilyet szeretnél, akkor ez nem fog összejönni ...

2014. aug. 21. 07:49
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy szerelmi kapcsolatba nem fer bele a 3., akar milyen nemu is az.

Biszexualis vagy?

Amugy sajnalom, reszemrol, bar atlagnal nyitottabb gondolkodasu vagyok, ez az egy nem fer bele. H a pasim pasival...

Nekem ezert nem kellenel.

Ha nem vagy bi, a pasit a lany oromere hivnad, nos, szerintem nem szereted azt a not, akit a szemed lattara, sot a te kozremukodeseddel dughat meg vki...

Biztos meg fiatal vagy, sokat kell meg tanulni.

2014. aug. 21. 07:55
 5/13 anonim ***** válasza:

"Egy szerelmi kapcsolatba nem fer bele a 3., akar milyen nemu is az. "

Miért nem? Ha a partneremnek és nekem is örömet szerez, akkor miért ne adjam meg neki ezt az örömforrást? Ez az igazi feltétel nélküli szeretet és bizalom, amikor bízok benne annyira, hogy ez csak egy játék az élvezetért és szeretem annyira, hogy félreteszem az önzőségem és ezt is megadom neki. :-P

2014. aug. 21. 08:17
 6/13 anonim ***** válasza:

Nekem egy kapcsolat két emberről szól, a szerelem is fontos része, ami pedig olyan, hogy nem bírnám elviselni hogy a páromhoz bárki más hozzá érjen, és azt is utálnám ha hozzám érne valaki más... de nyilván sose voltál még szerelmes.

A perverz pasikat kifejezetten utálom, mert őket csak a farkuk irányítja. Értelmes kapcsolatot ilyenekkel nem lehet fenntartani.

2014. aug. 21. 08:55
 7/13 anonim ***** válasza:
Kapásból azért mert nálam a kapcsolatba nem fér bele egy 3. de azontúl, már a gondolat i,s hogy a pasim egy másik pasival van együtt hányinger közeli élményt okoz.
2014. aug. 21. 09:17
 8/13 A kérdező kommentje:

Teljesen heteró vagyok, nem vagyok biszex! A pasihoz hozzá sem érnék.

De amúgy köszi a válaszokat. Tudom, hogy az a normális ha csak 2 ember van a dologban, de mit csináljak ha ez engem most izgat? Na mindegy, köszönöm.

2014. aug. 21. 09:37
 9/13 anonim ***** válasza:

Azon nem gondolkoztál el, hogy esetleg te legyél a 3. személy valahol? Mármint ehhez szerintem nem kellene neked barátnő, csak hogy kipróbálhasd, milyen lehet hármasban. Akkor inkább keress egy olyan párt, akik már együtt vannak egy ideje, megvan köztük a bizalom, és kíváncsiak, milyen befogadni még valakit az ágyukba egy-két éjszakára. Így végre te is kiélheted a perverziódat és még barátnő se kellett hozzá. Ennyi. :)

Egyébként az emberek alapvetően monogámok, ezért nehéz találni úgy párt, hogy mindjárt azzal nyitod az ismerkedést, hogy te nem csak édes kettesben képzeled el vele a dolgokat. A másik dolog pedig az, hogy a nők igen nagy része bizony csakis érzelmi alapon tud szexuális kapcsolatot létesíteni, vagyis nekik mindenképpen valamilyen érzelem kell hozzá (szerelem, szeretet, bizalom, stb), hogy le tudjanak feküdni valakivel. Ha te most csak úgy odahozol +1 főt, hogy "Szívem, ma vele is dugni kéne, mert engem ez izgat!", azt nyilván nehezen veszi be a csajok gyomra, mivel érzelmileg nem fog kötődni az adott személyhez.

2014. aug. 21. 10:16
 10/13 anonim ***** válasza:

#5-os. Nyilvan a fent leirtak az en velemenyemet, gondolataimat tukrozi, ahogy azt kerte a kerdezo.

Total hidegen hagy, h ki mit csinal az agyban, abszolut maganugy.

Ugyhogy ne kelljen mar megmagyaraznom, h miert gondolom maskent es miert nem.

2014. aug. 21. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!