Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem jó a lányok többségé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jó a lányok többségének egy ilyen típusú kapcsolat?

Figyelt kérdés

Én egy 24 éves bp.-i fiú vagyok. Olyan barátnőt keresek, aki nem lenne ellene néha annak, hogy egy másik fiúval együtt, hármasban legyünk.

Ez egy perverzitás..csak azt nem értem, hogy ez miért nem tetszik sok lánynak? :)

Ezen kívül normális vagyok.

Nehéz barátnőt találni így. Lányok, meséljetek erről, mi a véleményetek!

Köszi.

2014. aug. 21. 07:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#10:

Amit írtam az meg az enyém ... A kérdésre reagálva véleményt cserélünk :-P Én nem erőltetem rád az enyémet; csak ugyan úgy mint te a tiédet, én is leírtam az enyémet. Elolvassuk egymásét, esetleg elgondolkodunk rajta, amit hasznosnak érzünk a magunk szempontjából azt magunkévá tesszük és ennyi ... Én sem győzködni akarok senkit, csak esetleg egy más hozzáállást mutatok :-P

2014. aug. 21. 11:00
 12/13 anonim ***** válasza:

#11 válaszoló

Érdekes okfejtés, hogy lemondasz az önzőségedről, csak azért, hogy a párodnak örömet szerezhess. El is gondolkoztam rajta.

De ezt meg is lehet fordítani, nem? Vagyis érezheti a párod pont az ellenkezőjét is, hogy te nem szereted őt eléggé, hiszen gond nélkül megosztoznál rajta más férfiakkal. Minden csak nézőpont kérdése. :)

2014. aug. 21. 11:10
 13/13 anonim ***** válasza:

#12:

Egy ilyen dolog felvállalása, csak igen komoly és őszinte lelki-testi kapcsolatban lehetséges, ott ahol a partnerek szét tudják választani a fizikai örömszerzést és az érzelmi kötődést. Csak ez adja meg hozzá a megfelelő alapot. És senki ne értse félre, az ilyen "alkalmak" játékok, nem a mindennapi közös élmények pótlása, nem a közös szeretkezések pótlása, hanem időnként az azt kiegészítő játék!

Az, hogy lemondok róla? Talán azért nem, mert ennek az élménynek a megélése az ő öröme. Ebbe csak akkor fogunk bele, ha ő nyitott erre és őt érdekli, az ő vágya ez. Nem én mondok le róla, hanem segítek neki megadni a lehetőséget, hogy megélje egy vágyát.

2014. aug. 21. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!