Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeköltözéskor, ez a felállá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözéskor, ez a felállás, miért nem jó a nők többségének?

Figyelt kérdés

A férfi fizet minden kiadást, és cserébe csak annyi az elvárás, hogy tudja a nő, hogy hol a helye, hogy a pasi a főnök, és így a döntéshozó is.

Cserébe van egy kényelmes, élete.

2020. dec. 8. 10:48
1 2 3 4
 1/35 Sunshinedoll ***** válasza:
99%

Neked fordított esetben megfelelő lenne, hogy mindenben korlátozva vagy, más mondja meg mikor hol legyél és mit csinálj mert ő kiköveteli, hogy ő tartson el és akkor neked kuss?

Lol, ne legyél buta.

2020. dec. 8. 10:50
 2/35 anonim ***** válasza:
99%

Talán azért, mert egy kapcsolatban nincsen "főnök", egyenlő felek vagyunk.

Ezt a "jogot" pedig hiába akarod megvásárolni, normális ember nem fog belemenni.

Sem nő, sem férfi.

3/35 anonim ***** válasza:
98%
Remélem troll kérdés és csak provokálni akarod a tömeget. Ha nem, neked nem való kapcsolat.
 4/35 anonim ***** válasza:
55%

Azért, mert ha valaki az együttlét évei alatt nem tudja építeni a karrierjét, akkor élete végéig kevesebb bevétele lesz.

Szerintem jó megoldás lehet, ha van olyan kikötés, hogy a szétválás után is kap a nő havi apanázst élete végéig azért cserébe, hogy nem építhette a karrierjét. Kicsit mindig emelkedő összeget (pl. 150 ezer forintról indul, aztán emelkedik az átlagos fizetések emelkedésével, amit a férfi akár hitelből is finanszíroz, hogy ne legyen az, hogy feketén dolgozik). Szerintem ez így egy reális felállás lehetne.

2020. dec. 8. 10:52
 5/35 anonim ***** válasza:
99%

Gondolom a kérdező elég sok olyan kérdésnek is a szerzője melyekben azt taglalja, hogy

- Miért krvák a nők

- miért nem írnak vissza tinderen

- miért a jóképű férfiak kellenek nekik

2020. dec. 8. 11:02
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Mert ezt meg kellene beszélnetek mondjuk. Ha a nőnek 1 forintja sincs, mert tanul még, vagy szegények a szülei, más okok miatt nem tud forráshoz jutni, akkor én gesztusként felajánlanám neki, hogy ne törődjön az anyagiakkal csak legyen boldog velem, de a te írásodban érezni, hogy te alá-fölé szerepet is társítasz ehhez, te a király, ő meg az ágyasod.
2020. dec. 8. 11:02
 7/35 A kérdező kommentje:
Igen, hasonlóra gondoltam, mint a 6. által leírtak.
2020. dec. 8. 11:04
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Keress olyat, akinek ez megfelel. Ismerek bőven ilyen nőket, akik szeretnének/szeretnek csak htb-k lenni. Mosnak, főznek, takarítanak (vagy ha van rá pénz, intézik azt is külsőssel) általában 3-4 gyerek van, és több-kevesebb lelkesedéssel próbálnak szépek maradni. És ha a pasi félrelép, viszik minimum a ház felét, és megélnek valami kényszerből vállalt 4 órás melóból meg a gyerektartásból (ami gyerekenként a fizud 20-30%-a). Egyébként nyugatabbról bejőve már ez is a trendi bírósági döntés, hogy ha az egyik fél feláldozta a karrierjét a másik miatt, akkor a másik fizesse még a nyugdíját is. Az más kérdés, hogy sokan ezért ilyenkor igyekeznek eltűnni másik országba meg minimálra jelentetik csak be magukat.
2020. dec. 8. 11:07
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert magamtól is van egy kényelmes életem, és a hátam közepére sem hiányzik egy főnökösködő phasz.
2020. dec. 8. 11:08
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem jó, mert akkor tök felesleges strapálnom magam a költözéssel, a szüleimnél ugyanaz a helyzet, csak nem dugnak meg :D
2020. dec. 8. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!