Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire működökepes ez a felállás?
Hosszútávon működhet, hogy szexuális segédeszközökkel oldom meg az igényeim kielégítését párkapcsolatban?
Megcsalni nem fogom, lelkileg tönkretenne a tudat, szakítani nem akarok, mert megszakadna a szívem, de kevés az, ami vele van, így azt fontolom, hogy veszek magamnak segedeszkozt és úgy intézem el magamnak, így senkit nem bantok meg és nem kényszerítem olyanra a paromat, amit nem akar.
Először tartozkodtam ettől a gondolattol, de azt vettem észre, hogy rosszabb, ha havonta 1-2 alkalommal vagyunk együtt, aztán meg semmi, mert az együttlét után megint beindulnak a hormonok és nehezen viselem, amíg heteket, vagy akár egy hónapot kell várni a következőre, amikor már egészen lecsillapodok, majd kezdődik elölről.
Elcsábítani sajnos nem tudom. Kitaláltam már mindent, de 10-ből 9-szer visszautasít észervekre hivatkozva (nincs idő, most fáradt, edzenie kell, már késő van stb.), és igazából már kedvem sincsen próbálkozni, atbeszéltük többször a dolgot, de ő ilyen sajnos. Inkább aszexualis lény.
A segédeszköz használatának lehet negatív következménye? Lelki testi értelemben.
Miért nem szexeltek elegeget? Te vagy a nő? Az elején is ilyen volt?
N28
Ahogy az első mondja,ez szomorú dolog de ha ő nem akarja akkor nincs értelem szenvedned te mindent megpróbáltál,majd lesz egy jobb kapcsolatod ahol a másik fél is tesz azért hogy sokáig fentmaradjon egy jó kapcsolat.
Ha már azon gondolkozol mivel tudnád ki elégíteni magadat én itt vagyok 22 éves vagyok és benne vagyok mindenben,igaz kezdő lennék de bele lehet jönni a dolgokba,kor meg nem számít,ki kell próbálni aztán majd látod a dolgokat, nem látom értelmét a kapcsolatotoknak akármilyen pozitív is szeretnék lenni, ha nem hajlik a párod a dologra sajnos halott ügy,később sem lesz jobb csak meg fogod bánni, legalább is szerintem.
Igen, én vagyok a nő, mindig így volt.
#1 Nem értem, hogy miért kell ilyen negatívnak lenni. Szerintem létezik kompromisszum.
Előbb vagy utóbb kívánni fogod a hús - vér segédeszközt is...
Keress mást, ha ennyire lelkis vagy.
"így senkit nem bantok meg"
ebben nem vagyok olyan biztos; ha nekem mondanád, hogy "bocsi, de kevés vagy, mostantól vibrivel oldom meg", azt hiszem elásnám magam.
Menjetek el párterápiára. Nem normális, hogy ennyire nincs igénye szexhez (feltéve, hogy egy korosztály vagytok).
4 *Nem értem, hogy miért kell ilyen negatívnak lenni. Szerintem létezik kompromisszum.
Amelyik kapcsolat itt tart ott már nincs semmiféle kompromisszumos lehetőség. Nem veszed észre a valós dolgokat? vagy nem akarod észre venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!