Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizetnem kellene gyerektartást?
26nak teljesen igaza van, már jobban átlátom. Nem nagy segítség, hogy a közös vagyonból vett közös lakásban élhet a gyerekekkel, hisz a lakás fele az övé is, ha jól értem, akkor is, ha papíron nem így van, vagyonmegosztásnál szépen kibukna a "turpisság".
De azt is látom, hogy fizeted a tandíjat a suliba(ez egyébként nagyon érdekelne, mert alapítványi suliknak és magánsuliknak van tandíja, alapítványiba meg leginkább sérült/problémás gyerekek járnak).. Szerintem kb 100at kellene fizetned, annyit ítélnének meg, de jelenleg ezt a rezsivel és a tandíjjal fizeted, szóval így teljesen rendben vagytok.. esetleg elkérhetnéd a lakás bérleti díjának a felét, tehát elég lenne havi 50et fizetned, bár nem tudom.. VAGYONMEGOSZTÁST IDE, hogy mindenkiben jó érzés maradjon!
Ezért kell egy rutinos válóperes ügyvéd. Akkor is, ha az asszony adja be a válást. Akkor is, ha közös megegyezéssel akarjátok.
Szerintem korrekt vagy, nem kell egy peták gyerektartást sem fizetned, amíg az asszony a lakásban él. Csak ezt papírra is kell vetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!