Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizetnem kellene gyerektartást?
Erősen ügyvéd igényes a sztori. Ahogy lefested, kb semmi közösen szerzett vagyon nincs, amire a nő igényt tarthatna.
Havi kereseted mennyi? Asszem max a kereset 30-40%àig szoktak megítélni gyerektartàst.
Ezt te bőven hozod a fentiek biztosítàsàval, ha 400-500 magassàgàban keresel. Viszont(!) ezt le is kell papírozni tisztességgel, és bizonyítékot gyàrtani a pénzmozgàsokról.
Alapvetően nem jogos hogy ezeken túl még pénzt kér, de lehet hogy az a helyzet amit az ötös ír hogy eddig otthon volt a gyerekekkel és hirtelen nem talált még munkát vagy nem tudja megoldani a gyerekek mellett.
Ezt a részletet ügyesen kihagytad sokadszorra is.
Hogy én miert nem tudtam soha igy viselkedni :-D
Na jó, nem viccelem el...én 30-30e kapok 2 kamaszra es még ezt is sokallja...én élek albiban 170+rezsi...ennyit erről!
Nem jogos hogy még kér!!!!
"Feleségem nem tudna másik albit fizetni, ez a lakás vásárlás egy ilyen kényszer helyzet volt mert különben elköltözne a gyerekekkel vidékre a szüleihez és akkor többet nem láthatnám őket."
Lehet én értem félre, de ha frissen vásárolt ingatlan, hogy ne költözzön messzebbre, az feltételezi azt, hogy a házasságotok alatt vettétek, tehát az közös vagyon. Ami után meg nem kérhetsz, csak fele bérleti díjat max., mert a másik fele az övé.
8-as vagyok. 10-es: mikor írtam, még nem olvastam, hogy a láthatással zsarolják.
Viszont kezd érdekes lenni a kép. A nőnek a számláján van több millió, de ennek ellenére a férj fizeti a tandíjakat, plusz még vásárolgat is a külön élő feleségének (Miért??). A semmiből veszNEK egy lakást a kérdező apjának a nevére. Mégis milyen pénzből? Közösből vett ajándék apukának?
Úgy érzem, hogy nem árulsz el mindent, Kérdező, csak azt akarod olvasni, hogy mekkora szemét, kisemmiző cafka a leendő volt nejed..
Én is érdekesnek tartom, hogy csak a nő a rossz a sztoriban, miközben a férj vásárolgat neki.
Bíróság eldönti mi a közös vagyon, kinek mi jár. Mivel úgysem írsz le mindent, kérdező, senki nem fog tudni jó választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!