Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizetnem kellene gyerektartást?
Olyan sok kérdést írtál már ki... nem lenne jobb végre rendezni a helyzetet?
Elválni és kész? Vagg már beadtad?
Szerintem rendes volt tőled, hogy a gyerekeket nem raktad ki az otthonukból(nagy lakás), és hagyod őket az anyjukkal felnőni. Ez már önmagában becsülendő. Ezen felül én nem fizetném a számláikat(bár kérdés, mekkora az a nagy lakás, egy egyedülálló gyeden lévő nő nem fog tudni gondoskodni 2-3 gyerekről, meg egy 150nmes lakásról.. ), csak, ha rászorulnak.
Max havi 50ezret fizetnék, és részemről ennyi. Amennyiben nincs havi 600 feletti bevételed, nem is ítélnének meg többet.
Szerintem nagyon korrekt apa/ex vagy.
25 vagyok. Figyi, nekem az a véleményem, hogy a legtisztább az, ha a bíróság szabályoz, és akkor ahhoz tartjátok magatokat. Én itt nem látok teljes egyetértést köztetek, illetve amit kívülről látok, az az, hogy te többet is adsz, mint kéne, de a feleségednek ez sem elég.
És a válás célja nem az, hogy elmérgesedjen az a viszony, hanem hogy hivatalos keretet kapjon a különválás.
Az eredeti kérdésedre válaszolva pedig nem, egyáltalán semmit sem kéne fizetned, hiszen a gyerekek fele-fele időt töltenek.
Az, hogy lakhatást biztosítasz és rezsit fizetsz, máris csak a te jófejséged.
Mondom én ezt nőként, túl egy váláson, egy olyan új párral, aki szintén elvált már egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!