Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért bánik velem úgy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bánik velem úgy a párom, mintha nem is léteznék?

Figyelt kérdés

Mindketten 25 évesek vagyunk, 5 éve vagyunk együtt. Minden jól ment az elején, másfél év után összeköltöztünk és kb múlt év karácsonya óta a kapcsolatunk egyre rosszabb. Én nagyon szeretem, de ő nem szeret. Mint embert szeret mindig ezt hangoztatja. Ha megölelem vagy puszit akarok neki adni azt mondja nincs ehhez kedve vagy ne puszilgassam és inkább elfordítja a fejét. A szexuális életünk a béka feneke alatt van.

Egyszer összepakoltam és elindultam, de utánam jött és azt mondta változtassunk a helyzeten. De ő nem változik. Nem érdekli mi van velem, se semmi.

Apukája a hónap elején elhunyt, nem mártírkodok. De végig én mentem át az apukájához és szó nélkül megcsináltam neki mindent amit kellett. Mikor kórházba került mentem hozzá. A temetést intéztem, mert a párom dolgozik.

Most is itt vagyok neki, de ő mégse értékel. Azt mondja költözzek el amint tudok. De vele mi lesz? Egyik szülője se él már.

2022. ápr. 19. 16:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne...? Nem ovis. Felnőtt ember. Megoldja. Magaddal foglalkozz!
2022. ápr. 19. 16:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeret már, megkért, hogy költözz el. Mit vársz tőle? Miért nem csomagolsz?
2022. ápr. 19. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
25 éves vagy, vedd a lapot, csomagolj és hátra se nézz. Senki sem értékeli a levakarhatatlan mártírokat.
2022. ápr. 19. 16:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Használati eszköz vagy számára.

Te pedig szánalomból vagy csak vele, és kicsit sajnálatból.

2022. ápr. 19. 16:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed lehetne az is, hogy miért nem szeret a párod? Erre nem fogunk tudni válaszolni és nincs is jelentősége. Már régen ott kellett volna hagyni! Ez a helyzet megalázó, ami kialakult számodra! Én soha többet nem állnék vele szóba.
2022. ápr. 19. 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem, mi a kérdés. Tudod, hogy nem szeret, szakított is. Akkor?
2022. ápr. 19. 17:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy olyan embert aki megbecsül és szeret. Felnőtt ember, megoldja egyedül majd.
2022. ápr. 20. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!