Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez lenne a kapcsolatunk vége?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lenne a kapcsolatunk vége? 8 év és 2 gyerek után már megunt volna?

Figyelt kérdés

Délután 4-ig dolgozik, fél 5-re ér haza. Ha én nem megyek oda hozzá pusziért, nem puszilna meg, meg se ölelne. Régen összebújva aludtunk, most már nem. Egymáshoz se szólunk, vagyis ő nem szól hozzám, ha kérdezem, csak egyszavas válaszokkal válaszol.

Nem tudom pontosan mióta van így, de az biztos, hogy nem most kezdődött. Csak nem vettük észre. Ott vannak a gyerekek, a munka, a háztartás.

2 hete vettem észre, hogy fura (akkor tűnt fel először). Csinálták a kapunkat, meg a kocsibeállót a haverjaival. Olyan szexi volt, hogy beindultam. Szexeltünk és olyan fura volt egész végig. Nem tudom, hogy megcsal-e.

2022. ápr. 17. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

a legtöbb házasság pedig így néz ki

szerintem a megcsalást meg a többit már csak te látod bele

2022. ápr. 17. 18:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltál vele beszélgetni a kapcsolatotokról? Nem lehetnek munkahelyi gondjai vagy húzósabb napjai?
2022. ápr. 17. 18:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
8 év, 2 gyerek: minden spontán dugás ajándék. Ne láss bele olyat, ami nincs, örülj, hogy van nektek.
2022. ápr. 17. 19:09
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Dehogy néz ki így az összes házasság, ez is az itteni megkeseredett emberek mantrája. Vannak boldog, 10-20-30+ éves házasságok. Nyilván, tenni is kell érte. Amúgy mindenki a szex részét emeli ki, de a kérdező jóval több problémát írt. Ha csak beletörődsz, és mész tovább mint egy robot, sokat ne várj. Meg kellene próbálni rendbe hozni, ha akarod ezt az egészet.
2022. ápr. 17. 19:14
 5/7 anonim ***** válasza:
61%
Kocsibeállót csinál, megdug. Biztosan válni akar.
2022. ápr. 17. 19:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki, hogy szeretkeztek.

Amúgy egyetlen házasság sem tökéletes. Régen sem volt az, csak anno többet tűrtek is kitartottak egymás mellett, féltek a pletykáktól stb.

Számtalan kívülről jól kinéző kapcsolat belülről más. Megcsalják egymást vagy csak az egyik a másikat. Van aki egyszer, van aki többször. Van aki megbánja, van aki nem. Van ahol kiderül, van ahol nem. Van ahol emiatt szétmennek, van ahol nem. Aztán vannak olyanok akik magukhoz nyúlnak, egymáshoz pedig nem. De vannak egyéb dolgok is. Van ahol alkoholizálnak, drogoznak, veszekednek, verekednek stb.

Minden azon múlik kinek milyen a határa, hogy mit tűr el és mit nem. Mindenkinek vannak hibái. Minden kapcsolatnak vannak hibái.

A párodat nem ismerjük. Lehet neki ez így jó, ennyi elég. Lehet sosem csalna meg, csak kényelmes.

2022. ápr. 17. 23:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Mennyit szexeltek?
2022. ápr. 18. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!