Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Paranoiás lettem vagy miatta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paranoiás lettem vagy miatta alakult ki ez?

Figyelt kérdés

Már több éve együtt vagyunk a párommal . Ő alapbol sokkal nyitottabb és extrovertáltabb személy volt mikor megismertem, a lányok körében is szeretett volt (elmondása szerint nem csajozott, előttem egy kapcsolata volt, de valahogy mindenki kedvelte)

Az első években nagyon különlegesnek éreztem magam , mindig kimutatta mennyire szeret és oda van értem. Aztán egy ideje én eléggé ki fordultam magamból , nem tudom mi az oka de kb azóta ahogy történtek dolgok amik nagyon sértenek és nem tudom túl tenni magam rajtuk. Pl az én barátnőimmel is jóba lett a közös programok által, az egyikkel meg észre vettem, hogy mikor látják egymást az utcán valahol mindig leállnak beszélni vagy rá írnak egymásra hogy hova-hova ? Legtöbbször a barátnőm kezdeményezte de volt hogy a párom is.(ilyen viccek pl a forgalomban hogy “vigyázz mert átmentél a piroson)

Olyan dolog is szorongást hoz ki belőlem ha pl nagy tömegben észre vesz egy régi női ismerőst és muszáj hangosan ráköszönnie vagy jeleket csinálnia -pedig a másik meg se látna- hogy ő ott van és ő köszön. Általában megjegyzi ha nőt lát, pl sportkocsiban vagy motorozni , mintha annyira nagy dolog lenne számára.

Lájkolgat is a közösségi médiában, 1-2x látott nőknek is. Tejesen olyan érzést ad, hogy mindig nagy figyelmet szentel a nőknek , kedvelt is a körükben és ezt nem tudom hova tenni .

Nem érzem magam különlegesnek , mindig azt hiszem hogy a nőket nézi es szorongok hogy na épp most melyiket tartja vagánynak , melyiknek fog hízelegni.

Nem tudom hogy ez azért van , mert en introvertáltabb vagyok és zárkózottabb, vagy egy komoly férfi tényleg nem ilyen és valahogy ezek váltották ki belőlem Ezt a szorongó érzést ?

Egyébként régen nem voltam ilyen, bíztam benne 100%ig, tudtam hogy csak engem szeret es kész.

Most tele a fejem hülye gondolatokkal es azzal, hogy nem az az aranyos fiú akinek megismertem, hanem élvezi a nőket hiába vagyok ott neki.

Lehet csak túlzok és tegyem rendbe magam? Másnak nem lenne fura ez az egész?

Egyébként ő azt mondja szeret, esküvőt tervez velem stb . 25 n

2022. ápr. 14. 08:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
Mégis miért kéne dícsérgetni? Mi olyat tett ami miatt ezt érdemli? Mert sz*rik a párja fejére, a minimális tiszteltet sem adja meg neki amikor együtt vannak?
2022. ápr. 14. 09:51
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Egy sorstárs miert van lepontozva?(7)
2022. ápr. 14. 09:54
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Az írásod alapján első perctől kezdve így viselkedett, de elején mégis kiemeltnek érezted magad, most meg nem. Mi változott?
2022. ápr. 14. 10:09
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A sorstárs nem veszi észre hogy hülyítve van. BTW Ismerek olyan párt ahol a női tag meg van róla győződve, hogy az ő szerelmük a legnagyobb a világon a párjával. Rajta kívül mindenki tudja hogy csalva van, csak neki nem tűnik fel, "sokat vállal magára, mindig dolgozik valami, elfoglalt" "nagyon népszerű a nőknék de hát ezért nem lehet rá haragudni, nem?" stb. Mindenki úgy áltatja magát ahogy akarja. Amúgy ha nem m is jut el az ilyen az ágyig, mert tegyük fel csak hiúságat legyezi akkor is egy tajparaszt ha a barátnője előtt bámul és szólít le csinos nőket. Ez neveletlenség, abszolult énközpontú. Miért van az ilyennek nője akkor, dísznek?
2022. ápr. 14. 10:14
 15/16 anonim ***** válasza:
95%
Tényleg nincs más hapsi lányok? Csak olyan akinek mindig kitekeredik a nyaka más nőre? Ez valahol baromira szánalmas.
2022. ápr. 14. 10:24
 16/16 anonim ***** válasza:
15 szint3 minden papp
2022. ápr. 14. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!