Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paranoiás lettem vagy miatta alakult ki ez?
Már több éve együtt vagyunk a párommal . Ő alapbol sokkal nyitottabb és extrovertáltabb személy volt mikor megismertem, a lányok körében is szeretett volt (elmondása szerint nem csajozott, előttem egy kapcsolata volt, de valahogy mindenki kedvelte)
Az első években nagyon különlegesnek éreztem magam , mindig kimutatta mennyire szeret és oda van értem. Aztán egy ideje én eléggé ki fordultam magamból , nem tudom mi az oka de kb azóta ahogy történtek dolgok amik nagyon sértenek és nem tudom túl tenni magam rajtuk. Pl az én barátnőimmel is jóba lett a közös programok által, az egyikkel meg észre vettem, hogy mikor látják egymást az utcán valahol mindig leállnak beszélni vagy rá írnak egymásra hogy hova-hova ? Legtöbbször a barátnőm kezdeményezte de volt hogy a párom is.(ilyen viccek pl a forgalomban hogy “vigyázz mert átmentél a piroson)
Olyan dolog is szorongást hoz ki belőlem ha pl nagy tömegben észre vesz egy régi női ismerőst és muszáj hangosan ráköszönnie vagy jeleket csinálnia -pedig a másik meg se látna- hogy ő ott van és ő köszön. Általában megjegyzi ha nőt lát, pl sportkocsiban vagy motorozni , mintha annyira nagy dolog lenne számára.
Lájkolgat is a közösségi médiában, 1-2x látott nőknek is. Tejesen olyan érzést ad, hogy mindig nagy figyelmet szentel a nőknek , kedvelt is a körükben és ezt nem tudom hova tenni .
Nem érzem magam különlegesnek , mindig azt hiszem hogy a nőket nézi es szorongok hogy na épp most melyiket tartja vagánynak , melyiknek fog hízelegni.
Nem tudom hogy ez azért van , mert en introvertáltabb vagyok és zárkózottabb, vagy egy komoly férfi tényleg nem ilyen és valahogy ezek váltották ki belőlem Ezt a szorongó érzést ?
Egyébként régen nem voltam ilyen, bíztam benne 100%ig, tudtam hogy csak engem szeret es kész.
Most tele a fejem hülye gondolatokkal es azzal, hogy nem az az aranyos fiú akinek megismertem, hanem élvezi a nőket hiába vagyok ott neki.
Lehet csak túlzok és tegyem rendbe magam? Másnak nem lenne fura ez az egész?
Egyébként ő azt mondja szeret, esküvőt tervez velem stb . 25 n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!