Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék paranoiás, vagy tényleg mindig rosszul lenne, ha szóvá teszek neki valamit?
Azon vesztem össze a barátommal, hogy mostanában sokszor megígéri, hogy felhív aztán mégsem teszi ilyen olyan okokra hivatkozva. Aztán mikor mondtam, hogy látványosan letoj, akkor hirtelen bevágta hogy beteg, fáj a feje, és a torka, egész nap meg se írta.
Egy másik összeveszés alkalmával a szíve fájdult meg állítása szerint.
Szerintem van valami a háttérben.
Ha nekem fájna is valamim.. biztos, hogy beszélnék vagy legalább írnék a páromnak.
És ha nagyon nincs erőm akkor is megmondanám neki hogy most ez van ne haragudjon, jobban leszek beszélünk, de pihenésre van szükségem.
De a mai emberek úgy pihennek hogy nyomkodják a telefonjukat, szóval nem értem akkor miért nem tudna írni🤷♀️
Biztosan titkol valamit vagy épp valakit.
Mert ilyen nem hiszem, hogy van
Nem akarja hogy sarkanykodj.konfliktust kerul.
Csak epp ha allandoan betegsegekkel kamuzunk azok is leszunk.
Terel, sajnáltatni akarja magát. Tudja, hogy megígérte, de b*ott felhívni. Ja akkor rosszul voltam - és máris őt kell sajnálni.
Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!