Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paranoiás féltékenységem van?
Figyelt kérdés
Kakukk van. A téveszmém nyert. Egyszerűen erről szól az egész világ. Ezen segít orvos? Vagy mit csináljak? Segítsetek légyszíves!! 40n2020. júl. 16. 17:35
1/7 anonim válasza:
Mi a pontos sztori? Mire gyanakszol? Mik azok a dolgok/cselevések a másikban, amik féltékennyé tesznek? Honnan tudod, hogy téveszme?
3/7 A kérdező kommentje:
Minden gyanús. Olyanokat látok bele, ami nem történt. Nem hiszek neki. És folyamatosan bombázom a gyötrelmeimmel. Ez így már nagyon rossz. Ez az amikor a józan ítélőképességnek annyi...
2020. júl. 16. 17:44
4/7 anonim válasza:
Súlyos önbizalomhiányban szenvedsz és nem bízol meg a párodban.
A féltékenység rólad szól és nem a párodról.
Minden fejben dől el. Van reális önképed egyáltalán magadról? Szereted magad? Esetleg pszichológushoz is elmehetnél.
5/7 anonim válasza:
Sokat mondtad azt valakire, hogy paranoiás?
6/7 anonim válasza:
Szerintem a legtöbbet magadon tudsz segíteni, legalábbis én ezt tapasztaltam. Gondold végig mit miért teszel, olvass utána a témának, a legjobb lenne ha önismeretet gyakorolnál. Attól, hogy elmondják mi bajod van, neked muszáj változtatni rajta, azt csak te tudod megcsinálni magadnak. Abból amit leírtál, valami kiskori traumának, vagy súlyos önbizalomhiánynak tűnik.
7/7 anonim válasza:
lehet hogy személyiségzavaros vagy. összefüggéstelenül is írsz, szerintem rögtön pszichiáterhez kéne fordulnod. ne kispályáshoz. olyanhoz aki ért hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!