Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy introvertált és extrovertá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy introvertált és extrovertált kapcsolata? Paranoiás vagyok?

Figyelt kérdés

Rólam és a páromról van szó. Mikor megismerkedtünk már akkor nagy volt a különbség ilyen tèren, mármint neki rengeteg ismerőse, lány haverjai voltak és járkáltak együtt a városba. A környezetem nagyot nèzett, hogy ez az akkor "nèpszerű' fiú egy ilyen visszahúzódó lánnyal jön össze. Igazából én is alig akartam elhinni, de aztán annyira jól alakult minden és annyira kimutatta hogy imád, hogy tökéletes kapcsolat lett belőle.

A felszínes kapcsolatokat magától építette le, nem járkált a lányokkal többet hanem engem vezetett be a baráti társaságba és együtt programoztunk.

Azóta jó pár év telt el és mintha most tűnne fel nekem, hogy végülis ő nem változott, és nagy személyiségbeli különbségek vannak köztünk.

Néhány megnyilvánulásából nekem az jön le, hogy nagyon szeret feltűnősködni, meg hizelegni másoknak, nőknek. Nagyon távoli ismerős nőknek is mindig köszön az autóból, kihajol az ablakon és idakiált. Vagy pl én itthonról néha fodrászkodom és 1-2 alkalommal itthon volt a párom is amikor egy bizonyos lánynak a hajat készítettem, szóval csak innen ismeri, majd következő alkalommal meséli a lány hogy látta a páromat xy utcában, épp alkatèszt vásárolt. Szóval ennyi ismeretsègből már leállnak beszélgetni egymással hogy ki mit csinál. Meg egyik barátnőmmel ha látják egymást valahol mindig megállnak dumálni, vagy egymásra írnak hogy hova-hova? Ugyanilyen latasbol ismert nőknek lájkolgat is.

Ahogy tapasztaltam ezeket a kisebb dolgokat olyan érzés fogott el, hogy ő valamiért úgy érzi jól magát ha nyalizhat, hogy mindenhol észre kell őt vegyèk stb. De a nők, saját tapasztalatból látom, néha félre èrtik az ilyesmit.

Viszont velem jól bánik,mindig kimutatja hogy szeret és azóta megkèrte a kezem is... És próbálom abban keresni a magyarázatot, hogy azért furcsa nekem a viselkedése mert én alapból nem vagyok ilyen nyitott ember, és ez így normális ? Csak számomra túl nyálas?

Közben az is eszembe jut, hogy sokan elveszik a barátnőjüket, közben ugyanolyan sunyi alakok ...

Van tapasztalatok hasonló szituációban ? Mit gondoltok csak én fujom fel és nem kellene ilyen èrzèseim legyenek ? 25n

2021. szept. 11. 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell beszélni.
2021. szept. 11. 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

"azért furcsa nekem a viselkedése mert én alapból nem vagyok ilyen nyitott ember, és ez így normális"

Meg is válaszoltad a saját kérdésed. Neki ez természetesen jön, ráadásul nem sunyi, nem a hátad mögött csinálja, nem hazudozik. Nem fogod megváltoztatni az alap személyiségét, úgyhogy vagy kénytelen leszel ezt elfogadni, vagy ha nem tudsz ezzel együtt élni akkor ideje külön utakon folytatnotok.

2021. szept. 11. 18:14
 3/8 A kérdező kommentje:

Nyilván próbáltam már , és elmondtam neki hogyan látom ezt a dolgot, milyen érzést kelt bennem.

Az volt a válasz hogy ez nem igaz, ha ismeri miért ne kérdezze meg hogy mit csinál, ha látja valahol miért ne köszönjön rá, csupán jó volt a kép és megnyomta a gombot stb. De nyilván mindenki ezt mondaná és nem a valóságot

2021. szept. 11. 18:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Inkább arra keresem a választ, hogy ezek tényleg ilyen természetes dolgok egy extrovertáltabb embernèl?
2021. szept. 11. 18:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak a nőkkel viselkedik így vagy az ismerős férfiakkal is leáll beszélgetni? Szerintem ezen sok múlik. Ha nemtől függetlenül mindenkivel nyitott, akkor abban nincs semmi rossz, egyszerűen csak ilyen a személyisége és neki ez a normális. Viszont ha ez feltűnően csak nőkre korlátozódik, az már lehet probléma. Meg nyilván az se mindegy, hogy sima baráti beszélgetésről van szó vagy flörtölget is másokkal.
2021. szept. 11. 18:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Jaja, az én barátom is csak a lányokkal volt ilyen közvetlen.
2021. szept. 11. 18:40
 7/8 anonim ***** válasza:

5

Igen.

2021. szept. 11. 18:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanilyen vagyok, a párom is panaszkodik nekem. Nem válogatok nem szerint, ő mégis mindig a nőkre ugrik rá. Folyamatos a probléma, ha leadom a kulcsot a szállodában, akkor megkapom, hogy miért mosolygok vissza a portásnőre stb. Megoldás nincs, de mivel látja, hogy nincs mögöttes szándék, így már magában lerendezi, én pedig igyekszem visszafogott lenni.
2021. szept. 11. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!