Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nőknél miért mindig ilyenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél miért mindig ilyenek az elvárások?

Figyelt kérdés

Keress sokat, szeresd a munkád, vidd előrébb a világot azzal amit dolgozol.

Ha mondjuk jól keresel de kriptovalutával kereskedsz akkor nem viszed előre a világot.

Ha mentős vagy akkor segítesz másokon viszont szar a fizud.

Ha középvezető vagy egy gyárban akkor jó a fizud de nem biztos hogy élvezed a munkád.

Miért nem képesek megérteni hogy nem mindenki lehet rocksztár milliárdos fizukkal, bulizással és mellette többmilliós adakozásokkal és jótékonysági koncertekkel?

Komolyan néha már én érzem magam kínosan az ilyen lehetetlen dolgok miatt.

2022. ápr. 11. 13:28
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én nőként nem vagyok egy nagy gazdasági/tőzsde szekértő, de nem gondolnám, hogy kripto trédre szeretnék egzisztenciát alapozni.
2022. ápr. 11. 16:50
 32/40 anonim ***** válasza:
47%

26. Hát pedig van munkám. heti 40 Órás, meg minden hétvégi nap túlóra.

Igaz három műszakban, meg piszkos is leszek, tehát a nők igy is csak köpnek rám.

2022. ápr. 11. 17:11
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ezt miért nem a kedves parodnak fejted ki, hogy nem lehet valószínűleg mindent egyszerre ? Meg egyáltalán minek jöttél össze egy ekkora gyopárral? Bár a kérdés alapján nagyon is hasonló szinten vagytok, igazán felemelő kapcsolat lehet a tiétek :D

Nekem annyi elvarasom volt, hogy legyenek céljai és tegyen értük. A pénz soha nem érdekelt, volt pénzes és nem pénzes párom is.

Jelenleg albérletben lakom, magamat tartom fenn az egyetem mellett, közben persze dolgozom.

Párom ugyanez. Hasonló hasonlót keressen és minden meg van oldva.

23N

2022. ápr. 11. 17:21
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
#33: Nincs párja. Ezért ilyen agyament sz.rságot ont magából, hogy csak a milliomos rocksztároknak van nője.
2022. ápr. 11. 17:48
 35/40 A kérdező kommentje:

33# Akkor azt már nem is mondom, hogy a célja rengeteg külföldi utazás és mellette saját lakást is szeretne.

Szóval kicsit úgy érzem sok lovat akarunk megülni egy popóval.

2022. ápr. 11. 19:28
 36/40 A kérdező kommentje:

34# Van párom, és sajnos nem egyszerű neki elmagyarázni hogy a legtöbb insta vagy only fanses csaj általában a testét/képeit árulja, webcamozik, stb hogy így éljen. Ráadásul azok is vágott és válogatott képek, amiknek a fele se igaz. Az utazásait meg lehet hogy anyu, apu vagy a gazdag eltartójuk állja.

Engem nyilván nem izgatnak ezek mert a saját dolgommal vagyok elfoglalva és haladok a saját céljaim felé, csak nehéz ezzel mit kezdeni.

2022. ápr. 11. 19:32
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ezek a céljaim, paromnak is. Az úgy nem megy, ha csak egyikünk tesz érte a másik meg várja a sült galambot.
2022. ápr. 11. 20:23
 38/40 anonim ***** válasza:
83%
De felnőtt no létére így gondolkozik? Igazán komoly problémák vannak a fejeben. Én nem állnék neki magyarázni, hogy nem úgy működik a világ, ahogyan azt az interneten látja, egy felnőtt ember azért már tart ott pszichésen és intellektualisan, hogy ezt felismerje/felfogja.
2022. ápr. 11. 20:25
 39/40 A kérdező kommentje:
37# És ti hogy termeltek ki milliókat utazásra és tízmilliókat házra/lakásra ilyen fiatalon? Milyen munkahelyetek van hogy minden hónapban egy hetet utazgattok? Mellette terveztek gyereket is?
2022. ápr. 11. 20:38
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem minden hónapban utazunk és meg nincs saját lakásunk.

Ha neki erre van szüksége, akkor ne téged cseszegessen, hanem keressen olyat, aki megteremti neki ezt a színvonalat vagy teremtse meg magának !

Egyébként párom mérnök, én pedig tolmács vagyok, ugyan meg diakmunkat csinálunk és egyik sem fizet jól, de majd az egyetem után amikor a szakmánkban helyezkedunk el, azért kb 1,5-2 milliós bevételünk lesz havonta itthon, de a külföldre költözésben is gondolkozunk.

2022. ápr. 11. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!