Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nőknél miért mindig ilyenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél miért mindig ilyenek az elvárások?

Figyelt kérdés

Keress sokat, szeresd a munkád, vidd előrébb a világot azzal amit dolgozol.

Ha mondjuk jól keresel de kriptovalutával kereskedsz akkor nem viszed előre a világot.

Ha mentős vagy akkor segítesz másokon viszont szar a fizud.

Ha középvezető vagy egy gyárban akkor jó a fizud de nem biztos hogy élvezed a munkád.

Miért nem képesek megérteni hogy nem mindenki lehet rocksztár milliárdos fizukkal, bulizással és mellette többmilliós adakozásokkal és jótékonysági koncertekkel?

Komolyan néha már én érzem magam kínosan az ilyen lehetetlen dolgok miatt.

2022. ápr. 11. 13:28
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, az én környezetemben igazából csak az szokott elvárásként felmerülni, hogy legyen időd a párodra (ha lesz gyereketek, akkor legyen időd a gyerekre is), meg hogy olyan fizud legyen, amiből kényelmesen meg lehet élni, és nem kell matekozni a számlákkal hó végén, hogy melyiket fizesd, melyiket ne fizesd, vagy inkább kenyeret vegyél.

Ezek tök jogos elvárások, és nem is megugorhatatlanok. Olyat ki vár el, amit te írsz?

2022. ápr. 11. 14:54
 12/40 A kérdező kommentje:

Párommal sajna ez a csikicsuki megy.

Mondtam neki hogy lehet sok pénzt csinálni de nem limonádé dolgokkal, amik már enyhén vállalhatatlanok: az nem jó mert nem lehet rá büszke az ember.

Lehet átlag pénzt csinálni munkahelyen dolgozva: az nem jó mert nem szereted amit csinálsz.

Lehet csinálni jó pénzt azzal amiben jó vagyok és szeretem csinálni: az pedig nem teszi jobbá a világot.

2022. ápr. 11. 15:25
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Én azon kevesek egyike vagyok, akiknél valószínűleg mindhárom egyszerre teljesül. Gyógyszerkutató vagyok, farmakovigilanciával foglalkozom. Kifejezetten szeretem a munkámat, megfizetik, és a biztonságos gyógyszeralkalmazás alapvetően hasznos és előrébb viszi a világot.

Én ugyan nő vagyok, de az elhunyt férjem is gyógyszerkutató volt, nem rocksztár.

2022. ápr. 11. 15:37
 14/40 anonim ***** válasza:
23%

3. “ legyen önálló.” na itt a baj egy 20 éves friss diplomásnak honnan lenne saját lakása, meg egy 20 évesnél ujjabb autója?

Mert könnyű ezeket mondogatni hogy ez is kell meg az is kell. Teremtsd meg nekem. Csak azt látnám hogy ezek a nőknek is megvannak. Nem pedig azt hogy anyu viszi őket mer se jogsi se lakás.

2022. ápr. 11. 15:52
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

14

Egy húszéves fiú önállósága mást jelent, mint egy harminc évesé. Szerinted van olyan nőnemű homo sapiens, aki elvárja a húszéves barátjától, hogy saját lakása legyen? Mégis ki ilyen hülye?

2022. ápr. 11. 15:55
 16/40 anonim ***** válasza:
0%
15. A mai nők többsége!
2022. ápr. 11. 15:58
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

16

Inkább egy férfiak szűk, agyatlan kisebbsége gondolja ezt a nők többségéről, de ne zavarjon.

2022. ápr. 11. 16:10
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
#14 azt írtam hogy legyen önálló, nem azt hogy legyen saját háza:D szövegértés...
2022. ápr. 11. 16:12
 19/40 anonim ***** válasza:
0%
18. Te a jóemberkedést adod elő. Én meg a valóságról beszélek.
2022. ápr. 11. 16:14
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

18

Ezek a bölcs férfiak egy hatsoros szöveget sem képesek normálisan értelmezni, de a nőket azért nagyon ismerik. :D

2022. ápr. 11. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!