Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet megmagyarázni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megmagyarázni egy gyereknek, miert nem lépnek ki egyszerűen a felnőttek rossz kapcsolatokbol, figyelembe véve azt, hogy a gyerek amit mondasz felnőve ő is azt fogja tenni?

Figyelt kérdés

Szoval ilyen kerdésekre, ha neki állsz önsajnálkozni, hogy mert a hitel gyerek ház, miqtt nincs azakítás/válás, vagy mert önbizalomhiánybol ugy sem kellenél senkinek, vagy nincs hova menni, stb stb akkor saját magadat egy mamlasz életképtelen pancsernek tünteted fel.

Tegyuk fel, hogy a gyerek lemásol téged.mindent amit mondasz. Azaz felnőve a helyedbe kerül. Ugyanolyan f.s kapcsolatba es áldozatként mahatehetetlenként gondol magára. De te nem akarod hogy majdan ő ugyanigy üljön a meleg f.sban mint te..

Mit kéne mondj neki amiböl nem a magatehetetlenség, áldozatszereo jön ki, es mit mondanál milyen mintát kövessen. Nem mondhatod azt, hogy egyszeruen dobd ki az ilyen embereket az életedből, légy inkább egyedul vagy cseréld le, MERT az életben pláne felnőtten NEM így működnek a párkapcsolatok, hanem jóban rosszban amig a halál el nem választ. A felek nem akarnak 50 évesen egyedul vergődni a világban. És számtalan egyéb oka is lehet annak, hogy nem válnak sokan.

Tinik fiatalok cserelgetik csak le a párjukat lazán mert nincs is ami összetartaná őket.

#gyerek jövője
2022. ápr. 10. 10:52
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

Peldaként irtam csak.

Van egy f.s kapcsolat mint szinte mindenhol.

A felnott kapcsolatok olyanok hogy szeretőt tartanak, vagyyon miatt vannak csak egyutt az emberek, vagy bántalmazo kapcsolatokban is élnek meg hagy ne soroljam.

Nem érdekelnek most az 1-2 %nyi szuper hazasságok.

Es szoval a gyerekek meg faék egyszeruen gondolkodnak. Ha nem tetszik vmi dobd ki szakit. Ez jellemzo ugye a tinikre is.

Csak epp meglett emberek nem cserelgetik havonta félévente a csajaikat pasijaikat. Ez nem így megy.

Es egy gyereknek meg kene magyarázni miert vannak a felnottek f.s kaocsolatokban ugy hogy neki ne az menjen át hogy tehetetlenségből hanem vmi más.

2022. ápr. 10. 13:02
 32/49 A kérdező kommentje:

Egy hosszu távu párkapcsolat nem arrol szol hogy elromlik vmi es kidobom es lecserélem masikra es aztán őt is lecserélem es igy tovább egy életen át lesz az embernek ezer férje/felesége.

Hanem kompromisszimokrol, nagyon sok esetben megalkuvasokrol tehetetlenségrol, struccpolitikáról, stbstbstbről szólnak a hosszu távu kapcsolatok.

A valo élet az nem.mesevilág. szoval hagyjuk már most a keménykedest azzal hogy válni kell ha ha ha.

Bantalmazott nők sem válnak. Ez meg a reál.

2022. ápr. 10. 13:08
 33/49 anonim ***** válasza:

"Nem tételezi fel rolad hogy mert pancser vagy. Egy gyerek eleve felnéz a szüleire es soha nem nézi le."

Dehogynem. Apámat mindig lenéztem. Soha az életben nem néztem fel rá.

2022. ápr. 10. 13:21
 34/49 A kérdező kommentje:

De csak akkor ha a szulő áldozatnak mutatja magát. Irtam.

Ha ugy adja elő magat valaki a gyerekének hogy ver az apád de nem tudok hova koltozni bruhuhű akkor áldozatnak latja a gyerek a szülőt.

Vagy megcsakom az asszinyt mert dagadt de amugy nem lépek le, mert keoteoen vagyok egy uj kapcsolatot felépiteni, egy gyerek ebbol is életkéotelenséget lát

Nagyon fontos lenne azt tukrozni hogy tudom mit miert csinálok es miert hány pofont kell kiállnom.

Sylvester Stallone motivacios video

" nem az számít hogy milyen erősen ütsz, hanem hány pofont allsz ki mire eljutsz a célig"

2022. ápr. 10. 13:52
 35/49 A kérdező kommentje:

33 es gyerek alatt gyereket értek akinek még fejlodik a szemelyisege nincs kiforrva.

A gyerekek feltetel nelkul szereznek es mindenkit elfogadnak ugy ahogy van. Nem itélkeznek. Plane nem a szuleik felett.

A bantalmazott gyerekek azt hiszik, a szeretet fáj.

2022. ápr. 10. 13:56
 36/49 A kérdező kommentje:
*feltetel nelkul szeretnek
2022. ápr. 10. 13:56
 37/49 A kérdező kommentje:

A bantalmazott gyerekek SE nézik le es nem itélik el a szuleiket. Azthiszik ilyen szeretni...

Olvasd el a kislany naploját akit halalra kínzott az anyja ha erdekel.

2022. ápr. 10. 13:58
 38/49 anonim ***** válasza:

Szerintem te egy tini vagy és össze-vissza beszélsz. Leírtam már, én nem maradok fos kapcsolatban, mint nagyon sokan mások se, így nem is kell megmagyarázni semmit.

Aki marad, az meg nem gondolkodik ilyeneken, mert nulla önbecsülése van és áldozatnak látja magát. Nem mondja büszkén a 6évesnek, miután kékre-zöldre verte a férje, hogy ez nem baj anyának, mert ő akarja ezt, de te majd ne akard🤦🏽‍♀️ Amúgy se érne semmit.

2022. ápr. 10. 14:24
 39/49 A kérdező kommentje:
Es ahogy nagyon sokan masok meg benbe maradnak. 40 évesen nemigen ugrál senki. Ne magaddal peldálozz
2022. ápr. 10. 14:30
 40/49 anonim ***** válasza:

"A gyerekek feltetel nelkul szereznek es mindenkit elfogadnak ugy ahogy van. Nem itélkeznek. Plane nem a szuleik felett."

Erről linkelj valamit, mert én féltem az agresszív apámtól 6 évesen is. Nincs semmi feltétel nélküliség. Ne nézd a gyerekeket ostobának. Nem csak én emlékszem erre, itt vannak a szüleim válási papírjai, a jegyzőkönyvben leírva rokonok által, hogy a tesómmal sírunk, ha meglátjuk a fatert.

2022. ápr. 10. 14:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!