Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy tönkre a házasságok/kapcsolatok fele gyerek után?
Csoda, hogy csak a fele. :S
"Mert a hangsúly elsősorban már nem a kapcsolaton, hanem a gyereken lesz."
Egy jó és egy rossz példa a bukásra:
Jó öreg barátom, - nem rég lett nyugdíjas - megmondta, ez így nem megy, te is azzal fekszel le akivel akkar én is, a gyerekek előtt család vagyunk, mert te sem akarsz válni én sem, gyereket többet is akartunk, lett is még kettő, a legkisebb 15 éves koráig ment is minden jól, aztán akkor egy inkább munka okozta feszültség miatt szétköltőzés. DE min a mai napig két szülős család model, a barátom ismerem jó apa volt, azt is tudom az anya is jó anya volt. - tehet lehet ezt ésszel is csinálni.
Nálunk szüleinél is tőnkre ment az első gyerekkel a kapcsolat, én mint második tervezet és várt helyre állító gyerek születtem - utána annak minden pofonjával. Első gyerekre számíva 6 évre a házasság 9 évében akartak válni a szüleim, akkor derültek ki az 'ügyek', aztán végül még gyűrték egymást három évig. Utána én mint sikertelen helyre állító lettem a tenisz labda két szülő(nk) közt. Utána többet nem költöztek össze, kétszer volt egy-egy fős hely csere a gyerek elhelyezésében. És a legérdekesebb halálukig szerették egymást, csak hiába 7 évre jött az első gyerek egy abortusz után, még is félre ismerték egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!