Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is lefekszik azzal a nővel?
Figyelt kérdés
A párom mostában nagyon távolságtartó, azt mondta most nagyon stresszes a munkája, valamint meghalt egy barátja ami biztosan szörnyű lehet, gondoltam lelkileg elfáradt, szóval elnéztem. De mindig külön alszunk, olyan mintha egyedül élne, ha csinálok reggelit kettőnknek sokszor nem kér, mert majd eszik bent. Régebben ha olyan ügye volt hogy benn kellett maradnia, legalább egy üzenetet írt, hogy ne aggódjak. Most fogalmam sincs mikor jön haza. Pénteken kapott egy 24 órás szabit, mert sokat túlórázott, kiharcoltam magamnak a melóban hogy 4 órát dolgozzak csak pénteken, együtt akartam vele egy kicsit lenni. Mikor hazaértem azt hittem alszik, tvzik vagy ilyesmi, de ott ült az ebédlőben és igen vidáman teáztattak meg beszélgettek egy nővel. Azt mondta a nő csak egy kollégája és barátok, de bevallom őszintén nagyon kiborított. Velem fél éve nem volt ilyen kedves mint azzal a nővel akivel csak “barátok”. Én annyira igyekeztem tartani magam, időt adni neki, igyekeztem nem folyton azon aggódni hogy mi van ha megcsal. Ez viszont nagyon fájt. Próbáltam vele megbeszélni a dolgot, elmondani hogy mi a gond, de nem reagált, úgyhogy visszamentem dolgozni, most hétvégén meg ő dolgozik, szóval azóta nem is beszéltünk… (31N és 34F, 6 éve együtt)2022. ápr. 10. 09:58
1/7 anonim válasza:
Ha megcsal, ha nem, téged láthatóan semmibe vesz kb. Olyan vagy neki, mint egy asztal: ha ott van jó, ha nem az se nagy baj. Nem tudom ebben a fázisban ilyen közöny mellett menthető-e még ez a kapcsolat. Egy nagy őszinte beszélgetés a továbbiakról mindenesetre szükséges lenne minél hamarabb.
2/7 anonim válasza:
Nálunk is így kezdődtek a bajok, rám mindig fáradt volt, azzal a bizonyos kolleganővel nem volt fáradt írkálni, telózni, segíteni neki.
3/7 anonim válasza:
Őszinte leszek... Én most benne vagyok egy olyan szituációban, hogy nagyon is átlátom a helyzetet. Szinte biztosra veheted, hogy ha még nincs is köztük semmi, akkor majd lesz hamarosan... Jobban jársz szerintem, ha szembesíted a helyzettel és végső esetben emelt fővel távozol. Ennek jó vége nem lesz!...
4/7 anonim válasza:
Felvitte a lakasotokra?? Jezusom . Hat kerdezo nen lebbek a helyedben. Szornyen sajnalom .
5/7 anonim válasza:
Jah es meg valami . En kidobtam volna teastul ,nostul , ott a helyszinen! Vigye kavezoba a csajat meg szallodaba , ne a privatszferatokba!
6/7 anonim válasza:
Gondolom meglepetés lett volna, hogy előbb hazaérsz? És erre ott nőzget? Hát ez így nagyon off, már azzal is szerencséd volt, hogy nem akció közben értél haza :D Akkor a te meglepetésed hirtelen fordult volna és te kaptál volna egy szép meglepetést...
7/7 anonim válasza:
Ha ott volt a kolléganő az ebédlőtökben akkor ja, gondolom d*gtak, bár ez így elég egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!