Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nők a csalódások. Miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők a csalódások. Miatt hiszik azt, hogy minden férfi lefekszik minden útjába kerülő nővel?

Figyelt kérdés
Egy nő ismerősömmel beszélgettem,aki meglepődött azon,hogy nem fekszek le minden utamba akadó nővel. Mert szerinte egy férfi sem hagy ki semmit se ami elé kerül.

2018. júl. 14. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem ez ma már inkább a nőkre vonatkozik. A férfiak lettek a komolyabbak.
2018. júl. 14. 17:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt annyiban pontosítanám hogy egy férfi jellemzően nem hagy ki egy felkínálkozó lehetőséget ha a nő kinéz valahogy. De ez sok nőre is épp úgy igaz. Viszont fontos hogy se a férfiak se a nők összességére nem érvényes ez a megállapítás. Vannak ilyen és vannak olyan emberek mindkét nemben.

De tény hogy én is meglepődött ha egy pasiról kiderül hogy ennél komolyabb.

Én nem azért gondolom így mert csalódtam hanem mert a környezettemben ezt tapasztalom. Sok esetben úgy se állnak ellen az emberek ha párjuk van nem hogy szingliként.

2018. júl. 14. 17:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy amblock az emberekbe csalódtam hatalmasat... azóta már senkiből nem nézem ki a gerincet sem.
2018. júl. 14. 17:48
 4/7 A kérdező kommentje:

# 2

Hát elég gáz ha párkapcsolatban valaki nem tud ellenálni,egy külső személynek.

2018. júl. 14. 17:50
 5/7 anonim ***** válasza:
48%

"A férfiak lettek a komolyabbak."

Ebben lehet igazság. Mondjuk a férfiak sem lettek összességében komolyabbak, csak a nők ma már alulmúlják őket.

2018. júl. 14. 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nemektől függetlenül azt vettem észre, hogy sokan sírnak, hogy megcsalják őket, miközben a tények azt mutatják, hogy ők a hűtlenek.
2018. júl. 14. 21:23
 7/7 A kérdező kommentje:

# 6

Na nem pont ilyen sztorival de hasonlóval találkoztam a minap.Sokaknak az a baj a megoldás hogy nem kap meg valamit a párjától vagy nem tetszik valami akkor össze fekszik valaki mással,ezt én nem értem miért jó.Akkor most vagy éljen normálisan párkapcsolatban vagy ha parázik,hogy egyszer élünk és nem szexel eleget akkor szakítson és dugjon fűvel fával

2018. júl. 15. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!