Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeket kérdezném! Egy nem független nem lelakott, egzisztenciával rendelkező 50 es pasinak lehet reménye egy szintén különlegességeket kereső intelligens NŐt találni ? És aki érti és értékeli a következő 3 rövidítést : IQ,EQ,SQ.
Elvált, 44 éves, csinos nő vagyok, normális körülményekkel.
Ne haragudj kérdező, de szeretőnek egy házas férfi akkor sem kéne, ha nem 50+, hanem 40-…
…ha csak a testiség kellene, arra meg tényleg ott vannak még számomra is az ilyen 35 feletti, nálam picit fiatalabb,életben tengős-lengős, de legalább jól kinéző örökszingli gyerekek.
Tudom-tudom, te most azt fogod mondani, hogy 50 felett kenterbe vered a naponta sportoló 35 évest is meg engem is… de lehet, hogy ez azért objektíven nincs így.
Elváltam, mert ezt tartom egy kapcsolat normális, méltó, tisztességes lezárásának és nagyon röhejesnek gondolom, hogy egy fél panelért, pár millió hitel miatt vagy egyéb egzisztenciális és lakhatási kényszer miatt elvárnád a másik embertől azt, hogy ezt így fogadja el, ahogy te most töketlenkedsz… és még egyszer: tudom miről beszélek, mert el lehet válni tisztességesen is, késdobálás nélkül is és meztelen hátsó nélkül is.
Ha ez neked nem kivitelezhető, akkor nem értem az IQ meg EQ elvárásaidat, mert az már nálad nem valósul meg :D
11/14
De bírom az ilyeneket, akik mindenféle információs háttértudás nélkül megmondják a csalhatatlan "tutit" De tovább megyek, te még azt is tudod hogy én mit fogok mondani:) Nem, nem teszek túl és nem is akarok túl tenni egy 30-40 es pasin. Nem is erről szól a dolog. De te vagy az igazi nagy megmondó, az igazság bajnoka.... már a sajátodé. Eszembe nem jutna ilyen kritikát megfogalmazni, meghatározó információk nélkül. Megkérdezném a párodat a te általad említett fél paneles válás után hogy mi a véleménye, de gondolom örült hogy túl van rajtad:) Én is ott hagynám, akár az egészet is :)
Végezetül "44 éves csinos nő" Tudod mennyire kevés ez bármihez is ?!
Persze ha egyáltalán igaz, mert az a tapasztalatom hogy a nagy "hájpolás" után amikor megtörténik a személyes találkozás akkor kiderül hogy.....na hagyjuk!
És ha olyan lennék mint te, akkor én is tudnék nagyívű oktatást tartani arról hogy az általad leírtak után minek tartalak, illetve hogy mitől lesz egy NŐ, igazi NŐ...csupa nagybetűvel.
A kedves többieknek, akik tudtak normálisan hozzászólni még ha nem is értettek velem egyet, annak külön köszönöm az idejüket amit erre a kis szösszenetre fordítottak.
Mert hogy lehet így is!
Oszthatod dühödten az észt kérdező, de erkölcsileg nem biztos, hogy te vagy fölényben.
Te készülsz arra, hogy egy szomorú, befulladt házasságot se megjavítani ne akarj, se elválni, helyette inkább a zavarosban próbálkozol.
A feleséged- akármennyire nem szereted már- a társad. Megérdemelné azt minimum, hogy tisztességes legyél vele. Vagy válással vagy őszinteséggel (ha esetleg elfogadná a nyitott házasság, szexuális szabad(os)ság tényét).
De az, hogy te nem nézel szembe normálisan, korrekten a problémáiddal, hanem aljas megoldásban gondolkodsz- az egy nagyon alacsony polcra tesz téged SAJNOS.
Az is, aki elvált tisztességgel, az is aki rendes, becsületes házasságban él, az is, aki még épp a családalapítás előtt van- nos látja azt, hogy ez nagyon szánalmas.
Az egy dolog, hogy neked nem OK az életed meg kevés a szex meg mittudomén… de nincs jogod sem a társad, a feleséged becsapni és a háta mögött szervezkedni (állj elé ezzel, az valamennyire korrektebb lenne!), sem esetleg egy független nőt csőbe húzni.
Viszonylag -szerencsére- kevesen vannak olyanok, akik partnerek szeretnének lenni más nők módszeres átverésében egy rongyerkölcsű ember mellett.
Ezen az egészen az sem segít (és rajtad sem), ha személyeskedsz egy válaszolóval- aki elég korrekt választ adott.
De ha nem a pénz, vagyon, anyagiak, akkor mi tart a rossz, megszürkült, unalmas stb házasságodban?
Nos mi?
Mert a házastársad iránt érzett tisztelet az talán nem annyira…
Itt igazán nem másnak kellene szégyellnie magát, de te tégy, ahogy akarsz- csak mással is úgy bánj, ahogy neked jól esne.
Hogy te mit gondolsz mindenféle információ nélkül az a te dolgod. Ellenben a válaszod és a stílusod az téged minősít. Ez a hozzászólás nem engem helyez alsó polcra hanem téged. Hogy mersz megbírálni valakit akiről gőzöd sincs!Sem az életéről sem a szituációról, egyszerűen semmiről! Igazából az előző válaszom nagyjából rád is vonatkozik. Nem csodálkoznék ha te is a "csinos 44 éves" kategória lennél:)
És hogy ki személyeskedik, azt nem is értem ! Ti fordítva ültök a lovon, komolyan mondom! Gátlástalanul, jogtalanul lehordtok mindennek valakit amiről egyébként gőzötök sincs és még ti vagy te írod hogy én személyeskedek....mert válaszoltam az ocsmány hozzászólásotokra. Nem csodálom hogy ebben a csoportban osszátok az észt, mert gondolom férfi nincs aki elviselne egy ilyen stílusú nőt..
Inkább azon gondolkozz hogy a te sorsod milyen és hogy miért lett ilyen hogy még mindig itt osztod az észt ahelyett hogy a boldog házasságodba invesztálnád az energiát ?! :)
Ja...mert az nem is olyan egyszerű ?? :)
A stílus maga az ember.
Itt fröcsögsz, őrjöngsz, kioktatsz.
Ez a nem lelakott? Szellemileg pedig de.
Sose kezdenék ilyennel.
Nem férfi az ilyen.
Üdv: házas nő (35)- mielőtt kitalálod, hogy az előző valahány kommentelő vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!