Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szégyellni való a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellni való a párom előtt, hogy beléptem egy barátnő kereső csoportba?

Figyelt kérdés
Az sulis barátaim lekoptak és beléptem egy ilyen csoportba, sokat olvasgatok benne és próbálok új ismeretségekre szert tenni. A gond csak az, hogy eddig mindig eldugtam a telom, hogy a párom ne lássa mit nézegetek mikor odajött és rosszra gondol. Mindig is szégyelltem előtte, hogy nincsenek barátaim.
2021. okt. 6. 13:48
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Igy meg arra fog gondolni, hogy csalod... sokkal nagyobb szegyenbe teszed igy magad 😅
2021. okt. 6. 13:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem egy haver kereső csoportba lépsz be? Vagy ilyesmi.
2021. okt. 6. 13:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő
2021. okt. 6. 13:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már egyáltalán nem értem, ez miért lenne gond?
2021. okt. 6. 13:57
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Megnyugtatásul, egy férfi csak akkor féltékeny a barátnőkre, ha a párja nem törődik eléggé vele.
2021. okt. 6. 14:02
 6/10 anonim ***** válasza:
96%
Szóval nokent nő baratokat keresel? Es létezik ilyen csoport? Agyam eldobom :))
2021. okt. 6. 14:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező nem a féltékenységre gondolt, hanem ahogy írja is, neki ciki hogy nincsenek barátai és a neten keresi. Szerintem nincs mit szégyellni ezen.
2021. okt. 6. 14:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom ez miért ciki.

Én is benne vagyok ilyen csoportban a facen, abszolút nem titkolom de őszintén le sz.arja hogy miket nézek a facen, észre se veszi.

Viszont ha elkezdeném dugdosni én is a telefont az már biztos feltűnne neki.

Én sokszor meg is mutatom neki, hogy kire írtam rá vagy kik keresnek ugyanúgy barátot mint én.

Nem értem ebben mi a ciki 🤷‍♀️

2021. okt. 6. 14:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebben semmi ciki nincs. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy gyerekkorában olyan közegbe kerüljön, ahol normális barátságokat tud kialakítani, ami megmarad felnőttként is. Aztán, ha olyan munkát végez, ahol kevesekkel találkozik, nem egy nagy bulizós, stb., akkor eléggé beszűkültek a lehetőségek. Te legalább nemcsak sírsz egy sarokban, hogy miért nincsenek barátaid, hanem próbálsz tenni ellene. Semmi, de semmi ciki nincs ebben, ha a pasid mégis kiröhögne, az ránézve lenne szégyen, nem rád.
2021. okt. 6. 14:31
 10/10 anonim ***** válasza:
De cuki vagy... :)))
2021. okt. 6. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!