Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál ha azt látnád hogy a párod szexpartnerkereső oldalt néz?
Vissza akartam keresni a laptopon egy receptet és mivel nem találtam az oldalt megneztem az előzményekben hátha ott megtalálom ugyanis épp a napokban nézegettem.
Azt láttam hogy ott van az előzményekben a rosszlányok.hu
Meg próbáltam normálisan rakerdezni a páromra, először Aztmondta hogy ugye amikor nézett egy autós videót akkor ezt bedobta reklámban és azért van ott az előzményekben. Utána pedig Aztmondta hogy jó igen rakeresett az oldalra és megnezte mert nemtudta hogy mi ez és kíváncsi volt ennyi.
Ti hinnetek neki? Őszintén nem igazán tudom elhinni.. Viszont bizonyítani nem tudom hogy bármi mást keresett volna ott azon kívül amit mondott, de egész nap őrlöm magam rajta
Én is nős vagyok de voltam azon a honlapon, megnéztem mi az. Utcán is láttam már hasonló hölgyeket, megnéztem őket is.
Viszont eszembe sem jutna használni szolgáltatásaikat. Ugyanúgy mint néztem már mennyibe kerül egy utazás Észak Koreába is és ott milyen turista látványosságok van. Az ember kíváncsi de semmi több.
Van egy mondás: "bár otthon ebédelek de azért az étlapot megnézhetem"
Nem szolnék rola.
Kivancsi lennék a tobbi dologra.
Pl ismeros csajok adatlapjai nezegetes, tarskeresozes ez az amaz, en csak turelmesen várnék a fejleményekre.
"Aztmondta hogy ugye amikor nézett egy autós videót akkor ezt bedobta reklámban és azért van ott az előzményekben. Utána pedig Aztmondta hogy jó igen rakeresett az oldalra és megnezte mert nemtudta hogy mi ez és kíváncsi volt ennyi."
Tehát 2x szemedbe hazudott, utána megkérdezed, hogy hinnék-e neki? Nem...
Lehet ezt az oldalt böngészni csak képeket nézegetve úgy, hogy soha nem hívod fel egyiket sem, de a látógatóinak töredéke teszi csak ezt.
Azt ajánlom, hogy ha bármi esélyét is látod annak, hogy elment ilyen nőhöz, mostantól csak és kizárólag óvszerben szexeljetek, ő ne nyaljon ki és te is csak gumival orálozzál. Ezzel meg tudod előzni a nemi betegségeket. Mellette meg figyeld mit csinál, próbáld kideríteni mi az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!