Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal 10 éve vagyunk együtt, van egy 8 éves gyerekünk.Volt egy örökölt házam, ide költöztünk,elkezdtük újítani. Én fizettem a rezsit,a gyerek dolgait, a házhitelt,a felújításba nem tudtam adni. Most közölte el akar költözni, élni akar. Mit tegyek?
Ne legyél buta! Te meg kb ugyanannyit adtál a közösbe, mert MINDEN költséget te álltál. Az utolsó fillérig elment a fizetésed. Az kb 24 millió forint az elmúlt 10 évben. Ha ebből neki a felét kellett volna állnia mindenből, az 12 millió.
Ehelyett a felújításba szállt bele 8 misivel. Ügyesen spórolt 4 milliót! És egy percig ne legyen illúziód, azt ő félre is tette egy számlára.
Mindezt úgy, hogy 10 évig amortizálta a te ingatlanod! Vagy ő nem ott lakott?
Hagyd menni! Gyakorlatilag most is egyedülálló vagy, csak nem tudsz miatta ismerkedni. Már rég találtál volna valami normálisat!
A gyereked feje felől meg ne jótékonykodd el a házat! Ha a felét megkapja, bármikor rákényszeríthet az eladásra. Vagy rosszabb: eladja a tulajdoni részét, pl egy 9 gyerekes nem idén barnult családnak, ők beköltöznek, mert megtehetik, aztán mész te onnan magadtól, egy fillér nélkül...
Mindezt úgy, hogy milliókat spórolt azon, hogy semmibe se adott, csak a felújításba, te meg elkótyavetyélnéd azt is, amid van.
Pont azért keress fel ügyvédet, hogy ne 30 ezer gyerektartással nyomja ki a szemed, a minimálbérre hivatkozva! Ezzel megint a gyereked szájából veszed ki a falatot! Abból a pénzből fogod 10+ évig eltartani, amit most kiharcolsz! Ne áltasd magad, egy forintot nem fog pluszba rákölteni a saját gyerekére. Eddig se tette!
Szedd már össze magad, különben földbe fog taposni!
Arra meg készülj, hogy két héten belül vesz magának lakást, és új nővel fog beköltözni. Fogadjunk?
22/22
Alig volt itthon, erre is hivatkozott hogy ő nem fizet rezsit mert nem ő lakik benne, mi használjuk az áramot, gázt.
Még minimum 3 évig hitel van rajta, nem tudom átíratni ha akarnám se!
Az ügyvédek az a baj belemennek abba hogy bejelentett bér 20%a, nekem arra nem nagyon lesz pénzem,ezt tudja is, nyilván neki jó pénzből szuper ügyvédje lesz.
#23:
Az ügyvéd NEM megy bele semmibe, csak TE. A bíróságnak joga van kikérnie a bankból az összes adatot, nincs titkos bankszámla, se semmi. Joga van környezettanulmányt kérni, megsaccolja a jövedelmi helyzetét, és az alapján ítéli meg a gyerektartást. Nem hülyék, nem hiszik ám el, hogy hirtelen minden apuka minimálbért keres, és ebből telik nekik mindenre.
Amúgy meg: ha menni akar, add rá a kabátot. 35 fokban is, had izzadjon a köcsög! A ház felújítva, ezen kívül mit tett le az asztalra? Semmit. Megspórolod az eltartását, fizet valamennyi gyerektartást, anyagilag még jobban is jársz. Emberileg meg eddig se tett bele semmit.
A felújítást meg bukta, így járt, minden számla a te nevedre szól.
Te meg keress inkább olyat, akivel közösen is éltek, nem csak elvileg a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!