Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal 10 éve vagyunk együtt, van egy 8 éves gyerekünk.Volt egy örökölt házam, ide költöztünk,elkezdtük újítani. Én fizettem a rezsit,a gyerek dolgait, a házhitelt,a felújításba nem tudtam adni. Most közölte el akar költözni, élni akar. Mit tegyek?
Miért kellene ráiratnod a ház felét? Ne pakolj ki magad alól.
Tudja számlával bizonyítani? Milyen felújítás hogy a ház fele kell neki. Te meg fizetted a rezsit meg a gyerek dolgait. Menjen aztán éljen. Ne csinálj hülyeséget. Ügyvéd.
Már miért íratnád rá a ház felét? Fizetett bérleti díjat 10 évig, nyilván nem?! Van számlája, hogy mit költött a házra?
Ha menni akar ad rá a kabátot, de ne hagyd magad lenullázni!
Ügyvéd, sürgősen!
"Ha letelik a hitel, felesbe íratom a házat rá"
Ne legyél már bolond. Örökölted, fizetted a hitelt. A számlák is a te neveden vannak.
Menjen csak, ha akar.
Akkor széles mosollyal engedd el, egy vasat sem tud követelni rajtad, úgyhogy ne is ígérj neki semmit!
Amit beletett a házba, azt megspórolta bérleti díjon, a lakásfenntartási költségeken, nem beszélve a gyerek költségeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!