Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg vele amit mondani akarok, ha a szó nem elég?
Azt mondta barátnőm hogy úgy érzi hogy jobban szeretem őt bizonyos helyzetekben vagy ha egy bizonyos módon viselkedik.
Azt elmondtam neki hogy ilyenkor közelebb érzem magamhoz, mert nekem ez a " viselkedésmód" alap és úgy érzem nem csak rám hárulnak a dolgok.
Elmondtam hogy az a fajta " viselkedés kell" ahhoz hogy szintet lépjünk.
Ezeknek a beszélgetéseknek mindig az a vége h ő durcás lesz és megsértődik.
Már sokszor kérdezte miért nem jegyzem el, ő nem érti stb..de ezt már hiába mondtam nem érti..
Pedig talán nem kérek sokat, legyen kicsit igényesebb és háziasabb,illetve figyeljen oda a dolgokra mert úgy érzem nem számíthatok rá aki ha kell segít ..
Feltételhez szabod, hogy akkor szereted és akkor jegyzed el, ha a neked megfelelő módon viselkedik. Ezt mégis hogyan gondolod?! Otthagynálak a francba!
Keress magadnak megfelelő robotot, őt pedig hagyd, hogy úgy éljen, ahogy neki jó.
#1 Még szép, hogy feltételekhez szabom, hogy megkérjem a kezét valakinek. Csak azért még nem kérem meg senki kezét, mert jól néz ki pucéran és dugtunk egypárat meg jól érzem vele magam a partikban.
Én egy olyan lány kezét fogom megkérni, akiről az az érzésem, hogy na, őt akarom, hogy a leendő gyerekeim anyja legyen. Egyelőre nem találkoztam ilyennel, de ha majd találkozom, nem fogok habozni.
Nem igénytelen a lány, csak két munkahely mellett nincs ideje minden egyes nap még otthon is csicskázni.
A kérdező meg elmebeteg. Évek óta írogatja ki ezt a kérdést, csak mindig költ rajta kicsit, hogy a csajt rossz színben állítsa be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!