Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet egy párkapcsolatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy párkapcsolatt egy szélsőjobbos (24f) és egy szélsőbalos (25n) között?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 7. 08:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mint mondtam, azzal csak azt akartam szemléltetni, hogy 2 ellentétes oldal. Nyilván ezen az 1 mondaton kell lovagolni, nem baj, a lényeg nyilván átjöt... Ja varjá'
2022. ápr. 7. 10:29
 12/19 nemaRendőrség ***** válasza:
44%
Nem értem, hogy tudtál összejönni egy drogossal
2022. ápr. 7. 11:14
 13/19 A kérdező kommentje:

#6 Köszönöm a választ. Elég hasonló a helyzetünk ahhoz amit leírtál. Nálunk is adott a nagy szerelem, sosem szerettem még így senkit, és ő se. És az ágyban is nagyon összepasszolunk (hasonló fétisek). Szerencsére vallási vitáink nincsenek, (és az oltást is mindeketten támogatjuk) egyikünk sem szereti az egyházat. Politikai vitát ne robbantsunk ki itt, mert ez a kérdés nem arról szól. Az MZP vs. Orbán kérdésben viszont mindketten a másik pártot gondoltuk a kisebbik rossznak (én inkább az a régi fajta jobbikos vagyok, aki nem talál értelmes alternatívát, ő meg a bárki csak a fidesz ne). Végül azt a ki nem mondott kompromisszumot kötöttük, hogy inkább kis pártokra szavaztunk, akikkel 1-2 dologban egyet tudunk érteni (nekem mondjuk sokat segített Orbán grofós pózolása is abban, hogy így döntsek). Egyelőre egyikünk sem akar még gyereket, de ki tudja mit hoz a jövő.

Az is nagyon rossz, hogy régen volt egy kialakult, fix ideám a világról. De sokmindent átértékeltem, újra gondoltam miatta, és teljesen össze vagyok zavarodva. Nem tudom összeegyeztetni a régi világképemet azzal aki most vagyok. Néha már azt sem tudom eldönteni mi a helyes, és mi a helytelen az életben.

Ti meddig voltatok együtt, és miért szakítottatok végül?

2022. ápr. 7. 11:17
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
1 évig voltunk, de évekig egymás életében maradtunk, nem tudtuk elengedni egymást, ami nem segítette a továbblépést. 😀 Sajnos még néha mindig erős nosztalgiával gondolok rá,nagyon intenzív kapcsolat volt. Idősebb volt mint én (10+ év) , és senki nem fogadta el a környezetemben, nagy volt a nyomás, és pedig fiatal és befolyásolható, nem bírtam el lelkileg az ellenszéllel. Azóta 5 éve van párom, akivel hasonló a világlátásunk, és sokkal harmonikusabb ez a kapcsolat, nem kell állandóan,, harcban állni ", könnyebben haladunk így az életben.
2022. ápr. 7. 12:01
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként intelligens embernek tűnsz, kicsit tartottam attól, hogy keményen megkapom itt a magamét😀 illetve valószínűleg ebből a kapcsolatból, illetve a korotokból kifolyólag is sok mindent megkérdőjeleztek a világban, az eddigi hitrendszeretekben. Viszont ha ilyen normálisan tudjátok kezelni, akkor nem biztos hogy problémát jelent, ez lehet egy átmeneti, nehezebb időszak, amiben mindketten formálódtok, változtok
2022. ápr. 7. 12:04
 16/19 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem kár politizálni , főleg ha valakiből mérhetetlen indulatot vált ki.
2022. ápr. 7. 12:38
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Csakhogy a politika átszövi az életünket, hatással van ránk, hiába próbálja néhány ember homokba dugni a fejét. Lásd pl mostani választás, tegyük fel meleg vagy és gyereket akarsz, hogy tudnál nem beszélni a politikáról, amikor gyűlöletkampány folyik ellened, az örökbefogadást pedig ellehetetlenítették? Vagy amit a kérdező is mondott, hogy menni vagy maradni? A legtöbb ember nem azért megy el egy országból, mert annyira elégedett lenne. Vagy nőként még tehetem, hogy nem beszélek a politikáról, mégis ha családon belüli erőszak történik, vagy kevesebb bért kapok, az ugyanúgy hat rám.
2022. ápr. 7. 12:49
 18/19 anonim ***** válasza:
27%
Ez a párkapcsolat olyan lenne, mint az ellenzéki összefogás. Egyikőtök befingik a másik meg hátbaszúrja.
2022. ápr. 7. 14:00
 19/19 anonim ***** válasza:
44%

18.

2014-es poén, de jó: [link]

2022. ápr. 7. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!